ALOHA

Of je nu op je balkonnetje, in je tuin of dakterras van het zonnetje (vitamine D!) geniet om anderen en jezelf te beschermen in deze bizarre tijd, je huid met een SPF beschermen moet natuurlijk altijd. En dat kan sinds vorige maand, in ons land, ook eindelijk met de heerlijk ruikende producten van het Amerikaanse Hawaiian Tropic.

Wij gebruikten ze altijd (net als Banana Boat en Coppertone) als we op vakantie in USA waren, want heel fijn, geen zonne-allergie of uitslag en dié zomerse geur van kokos en mango (de aftersuns ruiken overigens heel lekker naar kokos en papaya). Dus was blij toen ik deze drie producten van de lieve Kirsten van MissPublicity ontving.

Meer dan heerlijk ruikende zonnebescherming
Ik las op hun site dat Hawaiian Tropic al sinds 1969 (Steve’s geboortejaar ?) bestaat en ze de de wereld ook nog een beetje mooier willen maken.
Met Malama zorgen ze voor jouw innerlijke -op Hawaï geïnspireerde geuren- en uiterlijke beauty. Ze gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten die je huid voeden en beschermen tegen de schadelijke kanten van de zon.
Met Kuleana nemen ze verantwoordelijkheid voor mensen, dieren, onze planeet en natuurlijk het beschermen van onze huid tegen vroegtijdige veroudering. Ze zijn PETA Cruelty-Free gecertificeerd, dus geen testen op dieren en ze verkopen ook niet in landen waar dit wel mag. En 90% (per 2021 zelfs 100%) van hun producten zijn oxybenzone and octinoxate (koraal-rif vriendelijk) vrij.
Lokahi betekent harmonie. Ze eren de zintuiglijke en bezienswaardigheden, geluiden, geuren (papaya, guava, mango, plumeria, cocos and passion fruit) en gevoelens van Hawaï. Die je zelfs kunt gebruiken in je dagelijkse schoonheidsroutine en in je algehele benadering van het leven. Embrace life the Hawaiian way!
Ohana is familie/gemeenschap. Dagelijks streven ze ernaar om de Hawaiiaanse manier van leven te belichamen, waar lichaam, geest en gemeenschap als één samenkomen. Want als we er allemaal naar streven om onszelf en onze gemeenschap te verbeteren, maken we de wereld mooier.

Hawaiian Tropic
Deze doorzichtige spray voor het lichaam met handige draaisluiting, de Tropic Protective Coconut & Mango SPF30 Dry Oil Continuous Spray (€18,99). De alcoholvrije olie spray je makkelijk op je huid en de droge olie (verstopt je poriën niet) heeft een heerlijke, zomerse, tropische geur. De olie bevat hydraterende oliën, plantaardige ingrediënten, vitamines en aloë vera om je huid te beschermen tegen UVA en UVB stralen en geeft je huid een mooie glans.De lichte, gelige Silk Hydration SPF30 Air Soft Face (€18,99) hydrateert je gezicht tot 12 uur lang, heeft een lichte, soepele textuur die snel absorbeert en geen witte waas achterlaat. Je huid wordt zacht, gehydrateerd en beschermd tegen UVA & UVB. De gezichtscrème is waterbestendig, dermatologisch getest en ruikt ook zo lekker zomers naar fruit en kokos.Ik zou nooit een zonnebescherming (oké héeeel lang geleden die potten Lancaster) zonder SPF (minimaal factor 30 en voor mijn gezicht liefst factor 50) gebruiken, maar deze alcoholvrije, waterbestendige olie geeft je huid een mooie glans en ruikt ook zóoo lekker, kokos! De snel absorberende Hawaiian Tropic Tropical Coconut Tanning Oil is verrijkt met aloë vera en hydrateert je huid. Maar deze mist dus een goede SPF, jammer. Gelukkig is deze olie ook met SPF verkrijgbaar.
De foto’s hadden door het mooie licht vanmorgen geen filter nodig en ik zag dat Hawaiian Tropic (online) verkrijgbaar is bij Kruidvat en Trekpleister.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *