DRAGON’S BLOOD LIPS

Alleen al voor de naam moet je deze nieuwe lipproducten van Rodial proberen: Dragon’s Blood XXL Lip Mask en XXL Lip Plumper. Alle producten uit de Dragon’s Blood lijn bevatten het unieke ingrediënt afkomstig uit de Sangre de Dragoboom. Het rode sap uit deze boom staat bekend om het kalmerende effect en wordt in oosterse culturen gebruikt bij heling- en reinigingsrituelen. Het sap heeft herstellende kwaliteiten door een ‘tweede laag’ over de huid heen te leggen en zo te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Vanaf je 25e wordt de productie van collageen steeds minder. Helaas merk je dat niet alleen aan je gezicht en lichaam, ook je lippen worden steeds dunner. Helemaal voorkomen dat je lippen dunner worden zal niet mogelijk zijn, maar vertragen kan je het wel door een goede verzorging van binnen en buiten uit. Deze twee nieuwe lipproducten van Rodial helpen je een handje.

Dragon’s Blood XXL Lip Mask (8 sachets €47 bij ICIParisXL) zijn biocellulose lippenmaskers die je lippen met hyaluronzuur hydrateren en voller maken. Het masker bevat hyaluronzuur en extract van drakenbloed. Het verhoogt het vochtgehalte in je lippen, waardoor deze en de huid eromheen voller en zachter worden. Het doorweekte masker blijft goed op je (gereinigde) lippen en de huid erom heen zitten, maar probeer niet te praten 🙂 Na een paar minuten merk je door het tintelende gevoel dat het echt wat doet. Na 15 minuten haal je het masker eraf en masseer je het overgebleven product nog even in. Mijn lippen voelden iets voller aan en heel zacht. Het plumping effect trekt na 10 minuten wel weg, maar mijn lippen bleven heerlijk zacht. Dus heel fijn om te gebruiken voor een kissable avondje uit. 

Dragon’s Blood XXL Lip Plumper (3 ml €30 bij ICIParisXL). Deze niet plakkerige lipgloss heeft een zachte perziksmaak en bevat hydraterende vitamine E en baobab-olie. Radiaal claimt dat je lippen meteen voller lijken en op de langere termijn krijgt je mond een vollere, gezondere uitstraling. Breng Dragon’s Blood XXL Lip Plumper tweemaal daags of zo vaak als gewenst aan voor directe hydratatie en vollere lippen.
Bij het eerste gebruik moet je echt even flink ‘doorpompen’ totdat het kwastje licht roze kleurt. Je lippen worden meteen zacht, hebben een lichte glans en tintelen licht. Ik had niet meteen de lippen van Lisa Rinna, ze zijn wel wat meer gekleurd. Ik blijf het zeker een paar keer per dag gebruiken, want ik wil dat lange termijn effect!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *