|

LIMA’S AMANDELDRANKEN + WIN

Dit heerlijke ? homemade ontbijtje vanmorgen: een groene smoothiebowl verrijkt met de nieuwe Amandel Drink Ongezoet van Lima. Wil je meer weten en hoe je zelf ook dit makkelijke, maar zooó lekkere en gezonde ontbijtje maakt? Lees dan even verder. Oh ja, dan weet je meteen hoe je kans maakt op deze 2 nieuwe plantaardige, amandeldranken.

De 2 nieuwe amandeldranken bevatten geen toegevoegde suikers, zijn heerlijk om zo te drinken, voor in je koffie of in je smoothiebowl 🙂
Amandel Drink Ongezoet (€2,59) heeft de nootachtige, geroosterde smaak van amandelen, zonder toegevoegde aroma’s, is arm aan verzadigde vetten en bovendien lactose- en glutenvrij. Lima gebruikt in deze plantaardige drank verschillende amandelen, waarvan sommige licht geroosterd (2% geroosterde amandelen, 2% zoete amandelen).Haver Drink Amandel (€2,79) is romiger en dankt zijn smaak aan de combinatie van zoete amandelen en haver. Ook deze plantaardige drank is lactosevrij en arm aan verzadigde vetten, een natuurlijke bron van eiwitten, waaraan geen suikers toegevoegd zijnwerden, aangezien deze drank van nature al suikers bevat. Lekker bij het ontbijt voor de bereiding van muesli of havermout, of in je koffie.Groene smoothie
1 avocado
1 banaan
1 kiwi (gold)
een handje spinazie
100 ml Amandel Drink Ongezoet

Schil/pel het fruit, groente en doe alles in de blender of mix het met een staafmixer tot een gladde, romige massa. Schenk in een bowl, top met wat vers fruit en enjoy!

Lima
Al meer dan 60 jaar maakt het Belgische Lima evenwichtige, biologische, plantaardige voeding en moedigt het gebruik aan van gezonde voeding aan. Hun filosofie is dat we beter leven wanneer we dat doen in harmonie met onszelf en alle andere levensvormen op aarde. De producten bieden een gevarieerd aanbod van volwaardige granen, plantaardige eiwitten, goede onverzadigde vetzuren en complexe suikers die hun energie meer geleidelijk vrijgeven. Alles wordt gemaakt met zorg en respect voor de natuur en het milieu. Lima werkt vanuit hun eigen ecologisch, CO2 neutrale gebouw, waar een eigen laboratorium streng toeziet op de kwaliteit van hun producten.

‘Door evenwichtig en gezond te eten,
brengen we onze geest en ons lichaam in harmonie
en voelen we ons ook beter’.

WIN WIN WIN!
Wil je kans maken op deze 2 nieuwe, plantaardige amandeldranken? Laat dan hieronder of op social media (waar je ons natuurlijk al volgt) weten wat jouw favoriete smoothie bowl is.

Vergelijkbare berichten

7 reacties

  1. Ow deze ken ik nog niet, heb al heel wat soorten geprobeerd, ben benieuwd.
    Ik hou van banaan, havermout en beetje pindakaas in de blender met amandelmelk. En dan erover een klein beetje pure chocolade geraspt en een paar gehakte pecannoten. Jammie!!

  2. Lekkere “Schotse” smoothie is mijn favoriet voor in het weekend. Frambozen, banaan met amandelmelk en een klein scheutje Whiskey 😀

  3. Groene smoothie : Banaan, Spinazie & Amandelmelk als ik het simpel hou. En Red Velvet smoothie : amandelmelk, appel, banaan, kaneel, cacaopoeder & rode biet voor een dag waarin ik meer vrije tijd heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *