YOGA ZONDER LES

We houden graag een gaatje in onze drukke agenda vrij om naar yogales te gaan. Daar leren we houdingen en ademtechnieken om ons energieker en meer in balans te voelen. Maar wat doe je als je echt nauwelijks tijd hebt naast werk, studie en het gezinsleven? Emma Silverman leert ons in Yoga zonder les hoe je kunt profiteren van het plezier en de gezondheidsvoordelen die yoga biedt, ook als je geen tijd hebt voor een reguliere yogaklas.

Yoga zonder les biedt vijftig korte stap-voor-stapseries met oefeningen en ademhalingtechnieken, die je kunt toepassen als je bijvoorbeeld in een vliegtuig zit, bij een bushalte staat of wacht tot het water kookt. Ook staan er series in het boek, die helpen bij klachten zoals lage rugpijn, gespannen schouders, vermoeidheid en zelfs liefdesverdriet. Sporters vinden er oefeningen in die helpen om hun spieren te ontspannen na een training.

De leuke en behulpzame illustraties zijn van Kerri Frail.

IMG_9896

Emma Silverman is yogadocent en auteur en oprichter van het blog The Joy of Yoga, ook écht een aanrader! Ze beheerst vele yogadisciplines waaronder Bikram, zwangerschapsyoga, Ashtanga, Kundalini en Vinyasa Flow. Emma geeft tegenwoordig les op Cormell University in Ithaca, New York.

Yoga zonder les van Emma Silverman is o.a. hier voor €14,99 te bestellen. 

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *