HAAGSE MUST-GO’S

Den Haag wordt steeds leuker, ken je deze drie hotspots: Jamey Bennet, Sla en Yoghurt Barn al? Erg fijn dat ze alle drie ook een heerlijk, zonnig terras hebben. 

Jamey Bennet aan de Plaats, laat het voormalige Juliana’s totaal vergeten. Hip, chique, een lichte moderne uitstraling met een open keuken én ze zijn de hele dag open, zodat je hier heerlijk kan ontbijten – huisgemaakte granola -, lunchen  – de Hemingway op de foto was heerlijk – en dineren – ik kom zeker terug voor de krabkoekjes met avocado, rauwe tonijn pizza en/of een heerlijke salade – maar ook alleen voor een gin-tonic op het zonnige terras is het genieten. Bestel meerdere gerechtjes, dan kan je gezellig delen. Wie is Jamey Bennet? Hij werkte als spion voor de Britse geheime dienst. Hij is sophisticated en ondeugend, een onweerstaanbare combinatie. Hij kent de wereld op zijn duimpje en heeft een voorkeur voor luxe maar heeft ook behoefte aan warmte en gezelligheid. Een huiskamer, maar dan wel één met bediening.  The name is Bennett… Jamey Bennett!

Ook wij hebben nu onze eigen vestiging van Sla met dezelfde strakke mintgroene inrichting, het mos aan de muur en je kan hier, aan het Kerkplein, zelf je thee “tappen” uit de Quooker bij de thee bar met een free refill. Sla Den Haag is ook groot en relaxed genoeg om hier met je laptop te crashen en te werken. Intussen genieten van o.a. de smoothie bowl, bananenbrood, heerlijke sapjes, smoothies, salades!, soepjes, hummus of een Vegan Rainbow Bowl; eat in or take out. En heb je geen tijd om langs te gaan bestel dan via Deliveroo (fietskoerier), zoals een samengesteld SLA-menu. Eat Green, Think Green!

Zo lekker, die Merry Berry frozen yoghurt! We kunnen nu gelukkig ook genieten van de geweldige yoghurts (magere, boeren, frozen-, kokos-, geiten- of sojayoghurt) van de Yoghurt Barn op de Plaats. Wist je al dat wij, Nederlanders, 38! liter yoghurt per jaar eten? Het meeste van de hele wereld.  Maar ze hebben niet alleen yoghurt, wat dacht je van heerlijke smoothies, sapjes, koffie, high tea, brunches en picknicks om mee te nemen. Én glutenvrij, lactosevrij en geraffineerde suikers vrije gebakjes van Sharp Sharp. LOEI Lekker!

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *