SUGAR BEAR HAIR

Sinds ik Khloe Kardashian een paar jaar geleden met deze te lieve, vegan, blauwe Amerikaanse Sugar Bears op de foto zag, wilde ik ze ook proberen. Want al snoepend naar mooier en langer haar, wie wil dat niet? Dus een gat in de lucht toen ik voor het Nederlandse lanceringsevent werd uitgenodigd, want ze waren ook eindelijk hier verkrijgbaar. Of ze echt doen wat ze zeggen? Lees je even mee?

Tijdens een heerlijke lunch -we mochten onder het toeziend oog van een hele grote Sugar Bear ook onze eigen Freakshake maken- een paar maanden geleden, maakten we kennis met Sugar Bear Hair. Een paar weken geleden waren mijn haarsupplementen van een ander merk op en tijdelijk niet verkrijgbaar. Dus een mooi moment om met deze blauwe beertjes te beginnen.

Sugar Bear
Sugar Bear Hair belooft -als je 2 beertjes per dag eet- je haar sneller groeit, sterker wordt en (meer) gaat glanzen. De blauwe beertjes mag je tegelijkertijd of apart van elkaar innemen, met of zonder maaltijd. Een pot met Sugar Bears bevat 60 gummies en is voldoende voor één maand. Het effect is het best na 3 maanden gebruik. Dit komt omdat je lichaam eerst de vitamines daar gebruikt waar het een tekort heeft en dan pas aan je haar en nagels denkt ;). Als je al supplementen slikt, kijkt dan eerst even naar de ingrediënten, want sommige vitamines kan je lichaam niet zelf afscheiden en een ophoging van bijv. vitamine A en B12 is niet gezond. 

Wat doen de beertjes?
De vegan gummies zijn gluten- en gelatinevrij, diervriendelijk en gemaakt van natuurlijke bessenaroma’s, kokosolie, een beetje suiker en het ‘chewy’ komt van fruitaardige pectine. Twee Sugar Bears per dag bevatten net zoveel vitamine A als vier kommetjes broccoli. Evenveel vitamine C als één kopje cranberry’s en dezelfde hoeveelheid vitamine B12 als vier biologische eieren. De gummies werken vanaf de wortels van het haar en hebben verder geen effect op (het stimuleren van) ander lichaamshaar, omdat ze geen hormonen bevatten. Zoals je ziet bevatten deze yummy gummies een hoge dosis biotine wat sowieso gezond haar stimuleert. (Krijg je opeens veel pukkeltjes in je gezicht, dan kan de dosis biotine te hoog voor jou zijn, maar naar wat ik heb gehoord is dit meestal, als je er gevoelig voor bent, bij 10.000mcg per dag). Maar o.a. ook zink, vitamine D (je nagels groeien altijd sneller in de de zomer en zijn dan ook harder), vitamine E, vitamine B6 en foliumzuur. De ingrediënten van de beertjes stimuleren je bloedsomloop, wat extra zuurstof naar je schedel brengt, zodat je haarzakjes groeien. En ze stimuleren de aanmaak van collageen, zodat je haar sterker wordt en stimuleren de celverdeling tijdens de haargroei.

Mijn ervaring tot nu toe
Als je de pot openmaakt, ruik je meteen een hele zoete geur en de beertjes smaken ook echt zoet. Wat ik totaal geen probleem vind; gewoon twee keer per dag snoepen voor mooier haar! Je moet de beertjes al kauwend opeten en dan pas doorslikken. Het is trouwens heel fijn om geen grote pil, zoals de andere haarsupplementen, in een keer naar binnen te moeten werken. Mijn eerste pot is inmiddels leeg en ik merk dus al na één maand dat mijn nagels super hard zijn, er gezond uitzien en sneller groeien, ook mijn teennagels, die al een tijdje geen zonlicht meer hebben gezien. Of mijn haar echt sneller groeit en meer glans heeft? Dat idee heb ik nog niet, mijn uitgroei begint nog steeds na zo’n 1,5 week. Maar ik merk wel dat mijn haar minder uitvalt (terwijl het herfst is en de blaadjes vallen) en dat vind ik veel belangrijker! Dus ik zeg iedereen aan de blauwe beertjes, want als het goed genoeg is voor de Kardashians 😉De beertjes heb ik online voor €31,95 per pot gevonden. En als je 3 potten tegelijk koopt, wordt de prijs per pot minder.

Vergelijkbare berichten

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *