PISTACHE CAFÉ

Den Haag wordt steeds leuker, zeker met nieuwe hotspots als het Pistache Café op de hoek van de Prinsestraat. Laura-Lee werkte bij Mama Kelly, maar begin dit jaar kwam de kans om voor zichzelf te beginnen in het mooie pandje aan de Prinsestraat en die kans kon ze natuurlijk niet voorbij laten gaan. Gelukkig maar voor ons, want van het groene interieur word je helemaal vrolijk en op de twee terrasjes geniet je bij mooi weer heerlijk in de zon.

Heb ik je nog niet enthousiast genoeg gemaakt voor deze healthy hotspot, dan weet ik zeker dat je voor de heerlijke biologische kaart snel langs gaat. De hele dag ontbijten met de acai bowl met homemade granola en vers fruit; het wentelteefje met hangop, honing en bessen; boekweitpannekoekjes met fruit, wentelteefjes en eieren bereidt zoals jij graag wilt. Een zuurdesem broodje met tonijn of een club sandwich met kip en avocado; de verste salades of een boterham met hummus. De lekkerste koffies ook met soja-of amandelmelk, maar ook gin-tonics en homemade lemonades. Ga op een cheat-day voor hun signature taartje, een homemade pistache cheececake of de suikervrije, glutenvrije en lactosevrije Oreo, Bounty en Frambozen Cheesecake taartjes van Sue Rotterdam.

Laura-Lee verkoopt ook de fijnste kookboeken, homemade granola en meer leuks. Oh ja, weet je dat ze op zondag ook een Pistache Bootcamp in de Paleistuinen hebben? Kijk voor meer info even op hun Facebook.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *