LIFE IS BETTER AT THE BEACH

Wonen in Den Haag is heel fijn; dicht bij het centrum waar alle nieuwe hotspots verschijnen, maar ook dicht bij mijn geliefde strand. Want zeg nou zelf, Life is toch veel beter at the Beach 🙂 Met mooi weer ben ik heel vaak op het strand te vinden; voor een heerlijk ontbijtje, in de lunchpauze even dagdromen over zee, maar ook die mooie avonden met een heerlijk glas prosecco en een geweldige zonsondergang. Hieronder vijf van mijn favo beachclubs, zodat je weet waar je dit weekend met het mooie weer, moet zijn.

Suiderstrand, is een relaxte strandtent iets voorbij het drukke Kijkduin. Het is hier nog vrij! parkeren en dan een paar minuten door de duinen, via Strandafslag 2A, lopen. Fijne muziek, loungebanken, maar ook verhuur van strandbedjes met een heel breed stuk strand met uitzicht op de zandmotor voor je. Ontbijten, maar ook de lekkerste Flammkuchen, salades en broodjes. Tip voor als je wat langer op het strand wilt blijven, naast Suiderstrand liggen strand-vakantiehuisjes die je kan huren.

Over Strandpaviljoen Zuid – Zuiderstrand slag 11 – heb ik het hier vorig jaar al uitgebreid gehad en het blijft mijn ‘klassieker’ en met het nieuwe fietspad door de duinen nog makkelijker te bereiken. Lekker op het terras genieten van de breakfast bowl, broodje huisgemaakte makreelsalade, live gebraden kippetjes, pizza uit hun eigen steenoven of zondigen met een heerlijke homemade pie. En je kids kunnen lekker op het strand spelen en springen op de trampoline.

Wie heeft er niet eens genoten van het uitbreide ontbijtbuffet aan het strand of gedanst op de beroemde feesten bij Strandclub WIJ – Strandweg 1? Ze hebben ook (h)eerlijke gerechten zoals de hit op dit moment in New York: momofuku broodjes (gestoomde broodjes met krokante buikspek), sushi taco’s met dagverse vis en lekker veel vega zoals de kikkererwtensalade en bietenhummus. Parkeren (betaald) voor de deur, fijne loungebanken en voor de kids een speeltuintje. Oh ja, WIJ bestaat 15 jaar en dat vieren ze o.a. met dit te leuke armbandje, dat ze samen met Zilver & Zoet hebben gemaakt. Het kost €15 en geeft je allerlei maandelijks wisselende WIJ kortingen én €5 per verkocht armbandje gaat naar Work+Shelter, mooi!

De lekkerste açaibowl vind je bij de surfersstrandtent Hart Beach – Strandweg 3. Ook als je geen surffanaat bent, geniet je hier het hele jaar! op het Scheveningse strand. Smoothies van hun eigen juicebar en ze koken hier alleen zo vers en biologisch mogelijk. Goed gevulde salades, heerlijke kippetjes van hun eigen rotisserie en ken je dat Franse surfersbroodje Pain Americain al? Ze hebben ook een speciaal gebrouwen Hart Beach biertje en Biarritz huiswijn. En na het eten kleding en accessories scoren in de surfshop.

Patagonia Beachclub – Zwarte Pad 57A – is geïnspireerd door Patagonia wat voor zon, zee, strand en wilde natuur staat. Hier in Scheveningen is het verantwoord genieten van biologische gerechten, zoals de quinoa salade, de fresh tuna bowl & lemon cheescake, mooie wijnen en een vintage inrichting met veel hout. Een ontspannen sfeer, fijne muziek, heerlijk eten en uitzicht op de Pier, wat wil je nog meer?

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *