FLORADIX MAGNESIUM

Met sommige pr bureaus heb ik de afgelopen jaren zo’n fijne band opgebouwd en dat komt de afgelopen maanden nog eens versterkt naar voren. Zoals met HappyLife PR van lieve Jacqueline en helemaal omdat daar ‘my girl’ Mies sinds vorig jaar werkt. Ik kreeg samen met dit bijzondere boeket een fles Floradix magnesium, want dit mineraal zou goed zijn voor mijn energieniveau. Rouwen kost namelijk ook zo veel energie, dus inmiddels een 2e fles gekocht en aangebroken.

Om eerlijk te zijn, merk ik er qua energie (nog) niet veel van, maar dat is in onze situatie, denk ik, ook niet zo verwonderlijk. Wat ik wel heel fijn vind, is dat je dit supplement ‘drinkt’, het lekker fruitig smaakt en plantaardig is. Daarnaast is magnesium ook goed voor onze spieren, een normale werking van ons zenuwstelsel én heel belangrijk (als je ouder wordt) de botaanmaak.

Floradix Magnesium:

  • Bevat een magnesiummix in de vorm van magnesiumgluconaat en magnesiumcitraat. Hierdoor wordt het goed door je lichaam opgenomen.
  • Eén maatbekertje (20 ml) voorziet je lichaam van ongeveer 67% van de dagelijkse magnesiumbehoefte. Van nature zit het mineraal in zaden, noten en groene groenten.
  • Is gemakkelijk in te nemen en handig als je moeite hebt met pillen slikken.
  • Bevat een uitgebreid scala aan plantenextracten (kamillebloem, venkelvrucht, sinaasappelschil, wortel en spinazieblad).
  • Alle ingrediënten zijn opgelost in een fruitige mix (water, ananas, peer, mango, abrikoos, carobe extract, druif, citroen en appel) waardoor het ook nog eens lekker smaakt.
  • Bevat geen chemische toevoegingen: geen gluten of lactose, alcohol, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
  • Is geschikt voor vegetariërs.

Gebruik
Schud de fles goed voor gebruik. Volwassenen en kinderen, vanaf 12 jaar, gebruiken 20 ml per dag, bij voorkeur voor de maaltijd (een maatbekertje zit in de doos). Na gebruik de fles rechtop in de koelkast bewaren. Floradix Magnesium is o.a verkrijgbaar bij Etos, Holland & Barrett, Kruidvat en kost € 14,99 (flacon 250 ml).

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *