100% YOGA + 1 GRATIS @HOME LIVE LES

De mensen die mij al wat langer kennen, weten dat ik jarenlang met veel enthousiasme aan (Hatha) yoga heb gedaan. Twee tot drie keer per week ging ik naar de yogastudio voor een uurtje fijne ontspanning en ik vond het heerlijk. Toch kwam de klad erin, voornamelijk omdat m’n yoga-uurtjes steeds minder lekker bleken in te plannen in mijn agenda. Ik had te maken met een vast yogarooster en geregeld matchte dat rooster niet met mijn eigen plannen of gevoel. De ene keer kon ik geen oppas vinden, de andere keer was ik te druk met mijn werk of te moe, ik had een afspraak of geen zin om met mijn fiets door een stortbui te gaan. De liefde tussen mij en yoga bloedde langzaam dood maar ik bleef altijd aan haar denken en miste de ontspanning die ze me gaf.

100%YOGA
Na anderhalf jaar zonder yoga kwam ik onlangs in contact met 100%YOGA, een mij op het lijf geschreven initiatief van Esther Schippers en haar team. Wat houdt het in het kort in? Esther verzorgt elke woensdagavond van 20.00u tot 21.00u een live online yogales. Vaak vanuit haar eigen woonkamer maar soms ook vanaf een bijzondere locatie (zoals bijvoorbeeld het strand). Je kunt iedere les voor €4,99 boeken (er wordt niet gewerkt met abonnementen, je betaalt alleen wanneer je deelneemt) en vervolgens meedoen met de live les. De les is de hele week erop waar- en wanneer je maar wilt terug te kijken en mee te doen. Een beetje fanatiekeling zou dus 7 dagen achter elkaar op elk gewenst tijdstip en op iedere locatie een uur aan begeleide yoga kunnen doen voor slechts €4,99. Hoe fijn is dat? Je hoeft er de deur niet voor uit, ‘geen tijd’ of ‘rotweer’ is echt geen excuus meer en je hebt alleen maar een yogamatje nodig. Bovendien heb je, doordat Esther regelmatig in de camera kijkt en het woord richt tot de deelnemers van een les, echt het gevoel dat je in een yogastudio bent in plaats van in je eigen woon- of slaapkamer. Inmiddels heeft 100%YOGA al minstens 100 enthousiaste deelnemers en dit aantal groeit wekelijks.Yogalessen wanneer het jou uitkomt
Ook ik werd direct enthousiast, nam contact op met Esther en kreeg van haar de link toegestuurd voor de eerstvolgende live yogales. Die woensdag kwam er bij mij iets tussen maar op zondag zaten mijn oudste dochter (die ooit samen met mij aan yoga deed maar het ook niet meer wist in te plannen in haar studentenrooster) en ik paraat voor de televisie. Ik deed mee met de les en mijn dochter maakte ondertussen de foto’s voor bij dit item. Ook zij werd steeds enthousiaster (‘Mam, wat is dit heerlijk ontspannend’) en al snel kwamen we overeen om wekelijks een live yogales te boeken die we vervolgens op een door ons uitgekozen moment (en liefst meerdere momenten), samen of apart, kunnen meedoen. Wij kijken uit naar fijne ontspannen yoga-uurtjes waarvoor we de deur niet uit hoeven. Voor de kosten hoeven we het ook niet te laten: bij de yogastudio betaalde ik €40 abonnementsgeld per maand en 100%YOGA kost mij -als ik de kosten deel met mijn dochter en aan alle lessen deelneem- €10 tot €12.50 per maand. Grappig: mijn hond Pip zat de hele les gebiologeerd te bekijken, eerst vanaf de bank en later pal voor de televisie.Ook meedoen?
Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag een keer een live yogales van 100%YOGA meemaken? Ik mag jullie namens Esther een heel leuk aanbod doen: iedereen die vandaag een email stuurt naar esther@100procent-yoga.com met in het onderwerp Marvelousz ontvangt gratis de link voor de live yogales van vanavond (28 februari 2018 om 20.00u). Deze link is vervolgens de hele week nog te gebruiken, dus komt vanavond je niet uit maar wil je wel graag een les proberen, stuur dan toch die mail. We horen vanavond of de komende week heel graag hier, op Facebook, Twitter of Instagram wat je van de yogales vond. Namasté.

By: Patti

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *