ZALON

Heb je dat ook wel eens? Je kast hangt vol maar toch heb je het gevoel dat je niets hebt om te dragen. Je zou graag eens advies willen van een echte stylist en als dat gratis zou kunnen graag, want je besteed je geld liever aan nieuwe items 😉 De nieuwe service van Zalando is de oplossing, want Zalon biedt gratis tailored stijladvies door een echte expert.

Je kiest online met een aantal ‘hot or not’ opties jouw styleprofiel en je stylist, die met jouw fashion wensen aan de slag mag gaan. Jullie kunnen ervoor kiezen om met elkaar te bellen om je wensen door te nemenn. Eventueel kan er ook zónder telefoontje een box besteld worden. De styling wordt in dat geval puur op basis van het styleprofiel gedaan.

De Zalon-stylisten werken zelfstandig en zijn afkomstig uit alle hoeken van de mode-wereld: denk hierbij aan fashion design, retail of freelance consultancy. Zo garandeert Zalon dat zij voor elk type klant de juiste stylist klaar heeft staan. De stylist heeft keuze uit ruim 1500 premium- en lifestyle merken om, afhankelijk van je voorkeur, gelegenheid en budget, unieke looks samen te stellen. De stylist stelt in de webshop van Zalando één of twee outfits samen, die je een paar dagen later mooi verpakt thuisgestuurd krijgt. Daarbij geeft de stylist nog een paar persoonlijke stylingtips mee. De stylist blijft met je in contact, ook nádat de bestelling is thuisbezorgd. Dit is handig als je bijvoorbeeld een item in een andere maat of kleur wil nabestellen. Je probeert de outfit(s) dus zelf thuis uit en hoeft niets te betalen voor de verzending of eventuele retour binnen 100 dagen. Easy does it!

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *