HET NIEUWE GEZICHT VAN PRIMARK

Jáaa Robbie Williams. Dus rennen naar de winkel en zo’n geweldige Farrell sweater scoren voor jouw lief (of zoon, of broer, of vader :). De AW15 Farrell collectie is geïnspireerd op Jack Farrell, een ‘Staffordshire gentlemen’ en de opa van Robbie Williams, de oprichter van Farrell.

Wanneer Robbie Williams aan zijn opa denkt, herinnert hij zich vooral zijn liefde voor kleding. ‘Hij had een zwaar leven, maar op de één of andere manier wist hij zich altijd chique te kleden’, aldus Robbie. Deze herinneringen hebben geresulteerd in een collectie van tijdloze items met een klassieke pasvorm. Gemaakt voor de moderne man, maar geïnspireerd op de man uit het verleden.


Jack Farrell’s liefde voor boksen is terug te vinden in de prints en in de sportievere stukken. De knitwear is klassiek gehouden in rustige kleuren en simpele pasvormen. Jassen spelen een grote rol binnen de collectie, met enkele eyecatchers zoals een royal blue suede bomber jacket en een statige schippersjas. Een 3-delig wollen pak is onmisbaar in de garderobe van een echte ‘gentlemen’ en kon dus niet in de collectie ontbreken. De algehele ‘smart but laid back look’ wordt afgemaakt met chique veterschoenen in diverse bruintinten.

De collectie is verkrijgbaar in de Primark store in Eindhoven en Den Haag. Prijzen variëren van 10 tot 110 euro.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *