|

MADE WITH LOVE + WIN

Ben je ook zo gek op sieraden? Dan word je waarschijnlijk ook zooó blij van die mooie, handgemaakte ‘Made with love’ sieraden van Miccy’s en hun fantastische foto’s. De oorbellen zijn helemaal hot en niet meer uit het modebeeld weg te denken, maar ze maken ook geweldige armbanden; ♥ die Lycra Bracelets with 14KRT golden tube! In een fijn gesprek vertelt de leuke Michelle de Hoogh alles over haar Miccy’s en mag ik, als klap op de vuurpijl, een paar fantastische oorbellen weggeven!

fullsizerender-3-kopie

The Story
Michelle (36) is nog maar sporadisch in Nederland te vinden, omdat ze met haar man en twee kinderen in Dubai woont. Daar gaat Miccy’s ook erg goed, want binnenkort opent ze haar eerste Flagship Store in de Dubai Mall, want in het Midden-Oosten gaan mensen graag naar fysieke winkels om te shoppen. De sieraden worden ook al verkocht in Italië, Ibiza, België, Luxemburg, Brazilië én binnenkort worden Duitsland, Londen & Barcelona aan dit rijtje toegevoegd. ‘Toen ik begon, had ik nooit gedacht dat mijn oorbellen zo goed zouden aanslaan. Het begon met een webshop, daar kwamen 70 verkooppunten in Nederlandse winkels bij en inmiddels ben ik op het punt beland dat Miccy’s nog verder en ook internationaal kan gaan groeien’.

Toen Michelle net begon was de naam nog Micy’s. Maar het Amerikaanse Macy’s was haar mooie collectie ook opgevallen en stuurde advocaten op haar af, want ze vonden dat haar naam te veel op die van het Amerikaanse warenhuis leek. Natuurlijk een eer dat zo’n groot bedrijf jouw merk als dreiging ziet, maar om een jarenlange en geldverslindende rechtszaak te voorkomen wijzigde ze de naam van haar bedrijf in Miccy’s. En die ene extra ‘c’ haalde gelukkig alle kou uit de lucht.

fullsizerender-3

Het maken van sieraden begon eigenlijk een beetje uit nood: ‘ik ben allergisch voor nepmetalen die je bij een bijouterie koopt en ontdekte dat het enige alternatief heel dure sieraden waren. Er zat niets tussen en daar ben ik in gesprongen’. Gelukkig maar voor ons! Vier jaar later is Miccy’s uitgegroeid tot een herkenbaar sieradenmerk. De oorbellen van Miccy’s staan voor kwaliteit en de collectie bestaat uit zo’n 200 tot 300! paar oorbellen; een doorlopende Jewelz collectie en een exclusievere Dreams collectie. De sieraden worden in kleine oplagen gemaakt, dus dat een andere vrouw dezelfde oorbellen in haar oren heeft hangen, komt niet (bijna) voor.

Handmade
Inspiratie voor haar oorbellen doet Michelle overal ter wereld op. ‘Ik heb veel gereisd en op verschillende plekken gewoond. Dan ontdek je bijzondere materialen of kom je in aanraking met speciale technieken, waar ik dan direct een oorbel in zie.’ Zoals oorbellen van roggehuid, hoorn, schelp en zelfs kevervleugels. Michelle maakte in het begin nog alle oorbellen zelf, maar werkt nu samen met verschillende ateliers. ‘Voor elk ontwerp dat ik maak ga ik opzoek naar de juiste persoon of atelier, maar alles wordt nog steeds met de hand vervaardigd.’ Zo werkt ze bijvoorbeeld samen met een klein atelier in Mexico. De vrouwen die hier werken behoren tot een indianenstam. ‘Zij beheersen een speciale techniek met kraaltjes en zo ontstaat er een prachtige oorbel.’

fullsizerender-5

Hot
Met Miccy’s richt Michelle zich op de fashionable vrouw, die houdt van mooie dingen. De statement oorbellen,  zijn bedoeld als aanvulling op je outfit. ‘Met deze oorbellen maak je een simpel zwart jurkje helemaal af.’ En het geeft haar nog altijd het meeste plezier als ze bij iemand haar oorbellen terugziet. Miccy’s geeft nauwelijks geld uit aan marketing. Geen enkele ster of royal wordt betaald om het merk te dragen en toch doen ze het. Denk aan Doutzen, Sylvie Meis, Anouk Smulders en ook koningin Maxima draagt regelmatig haar oorbellen. En nu heeft ze nog maar één droom: binnen vijf jaar over de hele wereld te koop en bekend zijn!

dsc_0151

WIN WIN WIN!
Miccy’s heeft zo veel mooie oorbellen en armbanden, je moet echt even op de sinds gister nieuw gelanceerde website kijken. Wil jij net als koningin Maxima ook zo’n geweldig paar oorbellen in je oren? Ik mag deze Dark Blue Mosaic Ornaments uit de Resin (bepaald soort hars) collectie twv €70 weggeven. Laat hieronder, op Facebook of Instagram een berichtje achter waarom jij kans wil maken op deze geweldige Miccy’s oorbellen!

Vergelijkbare berichten

8 reacties

  1. Waarom ik kans wil maken? Niet per se omdat Máxima kennelijk ook fan is van dit merk (al is het wel leuk om te weten). Wel omdat ik deze oorbellen heel mooi en bijzonder vind. Gaatjes in mijn oren heb ik ook en ik ben best ijdel. Lijkt me genoeg motivatie.

  2. Prachtige collectie oorbellen! Ik doe graag mee omdat deze oorbellen prachtige blikvangers zijn die tevens prima bij mijn Kerst outfit staan!

  3. Waarom….. omdat ik Miccy’s aan iedereen cadeau doe maar eigenlijk me net pas realiseer dat ik zelf geen paar heb ?… kan niet… bovendien is het een te gaaf Nederlands merk waar ik graag reclame voor wil lopen.. fingers crossed!

  4. Een virtuele lach, kus en soms een traan zeggen meer dan ik in 100 woorden kan uitleggen. Deze schitterende oorbellen zouden mijn oma, die ver over zee woont, prachtig staan . O wat wil ik haar graag hiermee verwennen, zodat ze ook ver weg stralend kan verschijnen en ons met een foto kan verblijden

  5. WoW WoW WoW ik kende het merk helemaal niet maar ik als oorbellen lover wil heel heel heel graag kennismaken alleen mijn budget is voor deze maand nogal op ? Maar deze oorbellen als cadeautje zou ik hee erg waarderen voor de kerst!love them???

  6. Jaaaaaa, wauw, gaaf……oorbellen van Miccy’s, zou zo leuk zijn als ik ze win, ga in december naar Eurodisney, wie weet met mijn Miccy’s naar Mickey?

  7. Wat een geweldige actie van Marvelousz.com! Heel erg graag maak ik kans op deze prachtige oorbellen van Miccy’s! 🙂 Ik ben dol op oorbellen en deze zijn erg bijzonder en opvallend, wat ik erg leuk vind! 🙂 Het zou fantastisch zijn om deze kerst met deze beauty’s rond te lopen! 🙂 I love it! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *