PORTS OF CALL

Vaar mee door Frankrijk met de Petit Bateau Ports of Call samenwerking! Er zijn 6 kustplaatsen, 6 speciaal ontworpen wapenschilden en 6 exclusieve limited edition T-shirts voor mannen, vrouwen en kinderen. Een zwoele zomerbries met de geur van warm zand, de smaak van het zout, het gevoel van de zon op je huid en het geluid van golven…

De Franse badplaatsen geven een speciaal gevoel. Voor deze samenwerking met Konbini heeft Petit Bateau 6 magische plekken geselecteerd als inspiratiebron voor het design van de nieuwe T-shirts. Saint-Jean-de- Luz, Le Cap Ferret, Trouville sur Mer, Port-Cros, Carnac en… Parijs! Ook de Franse hoofdstad heeft in de zomer een eigen strand.

 De wapenschilden van de 6 iconische kustplaatsen hadden allemaal al een boot in het schild verwerkt, die in het design van Petit Bateau is vervangen door hun eigen bootje. De Konbini make-over maakt het klassieke witte T-shirt van het merk eigenwijs en trendy.

 Konbini is een nieuwe generatie media platform dat in 2008 is opgericht. Momenteel bereikt Konbini 7 miljoen unieke bezoekers per maand in meer dan 30 landen. Hun nieuwe kijk op journalistiek en tone of voice van artikelen maakt hen een belangrijke speler binnen de wereldwijde pop cultuur.

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *