TOPSHOP HOLIDAYS

Heb je de heerlijke, nieuwe collectie – dié Teddy jas! – van Topshop voor de feestdagen al gezien?  Van metallic fringed mini dresses, fluwelen pakken in een bosgroene kleur, gewaagde vinyl tot mooie ruches. 

Topshop artistiek directeur, Kate Phelan, vertelt: ‘Dit seizoen draait om de individuele spirit van een vrouw – ze wil niet langer meer onderdeel zijn van de groep, ze heeft haar eigen stijl. Voor de Holiday campagne wilde ik een nieuwe familie van gezichten laten zien, die stuk voor stuk een eigen soort schoonheid hebben. Ik ben niet geneigd om looks op een voor de hand liggende manier te matchen, ik vind het leuk om onverwachte elementen in looks te verwerken en gebruik de kracht van styling om persoonlijkheden naar boven te halen’.

De campagne sterren van dit jaar bestaan uit negen betoverende en opkomende gezichten: Jing Wen, Lottie Moss (halfzusje van!), Kiki Willems (NL), Cami Morrone, Londone Meyers, Stella Maxwell, Marjan Jonkman (NL), Damaris Goddrie (NL) en Catie Greene, die stuk voor stuk een unieke stijl hebben en ze laten de mogelijkheden in het kleden voor de feestdagen zien.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *