JEANS TO FALL IN LOVE IN

Jij hebt vast ook wel zo’n fantastisch lingeriesetje van het Nederlandse Love Stories, echt te leuk om alleen onder je kleding te dragen. 

Het motto van Love Stories is ‘Underwear becomes outerwear’! En dat nemen ze nu wel heel letterlijk, want begin november lanceert Love Stories twaalf unieke Love Stories jeans in samenwerking met custom-fit jeans ontwerper Mick Keus. Mick Keus maakte de afgelopen jaren naam met het vermaken van vintage Levi’s 501 jeans. Speciaal voor Love Stories creëerde Keus een limited edtion collectie van twaalf exclusieve stukken in 4 verschillende maten. Dit maakt dat er dus maar 6 broeken per winkel beschikbaar zullen zijn! Elke broek heeft een eigen ontwerp en is met de hand gemaakt. Met deze collectie onderstreept Love Stories de gedachte dat bovenkleding – in dit geval een jeans- perfect gecombineerd kan worden met lingerie.

De Love Stories jeans komen in 4 verschillende maten, 1-2-3-4.  De jeans zijn exclusief voor € 200 te koop bij de Love Stories winkels in Amsterdam en Antwerpen. We want one!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *