MY PAPER BAG

Ik was op slag verliefd op deze My Paper Bag van MYOMY {my-o-my} en had meteen een cadeautje op mijn wishlist voor kerst. Maar deze tas werd nog mooier toen ik erachter kwam waar MYOMY eigenlijk voor staat, lezen jullie mee?

MPB

De PAPER BAG is ontworpen door Ramón Middelkoop. Hij was geïnspireerd geraakt door een papieren tasje van een zwerver in de tram. Het tasje was vreselijk vies, maar de vorm bleef mooi. Reden genoeg om hier een duurzaam exemplaar van te maken van ecologisch gelooid leer. Iedere tas is uniek, met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Zoals iedere huid uniek is, heeft ook iedere tas haar eigen karakter.

opc_inside_bag_3

MYOMY do goods is een Nederlands modemerk dat fairtrade leren design tassen en accessoires ontwerpt, produceert en verkoopt vanuit een duurzame gedachte. Marja Baas, founder van MYOMY do goods, zet zich al lange tijd in voor duurzaam leer. Het bedrijf heeft veel expertise op het vlak van duurzaam looien van eerlijk verkregen leer en deze fairtrade producten worden in India door trotse ambachtslieden geproduceerd. Elk product wordt ontworpen door een bekende Nederlandse designer, waardoor het een erkend Dutch Design item is. MYOMY do goods werd opgericht in 2007 onder de naam Goodforall. De producten worden zowel online verkocht als in ruim 100 winkels in acht landen. Meer info vind je op MYOMYdo.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *