ART FOR ALL

TOMS werkt samen met de Keith Haring Foundation om te vieren wat Keith Haring ons heeft nagelaten: kunst waar iedereen van kan genieten op schoenen en zonnebrillen van TOMS.

Keith Haring’s kunst en zijn sociaal activisme waren reacties op de straatcultuur van New York City in de jaren ‘80. Haring werd bekend door zijn krijttekeningen in de New Yorkse metrostations. Deze vrije benadering maakte zijn kunstwerken toegankelijk voor een het grote publiek en daarmee brak hij door. Tegenwoordig is Haring bekend door de maatschappelijke en politieke thema‘s in zijn kunst, zijn gebruik van felle kleuren en energieke patronen. De TOMS collectie is gebaseerd op de krijttekeningen die Haring heeft gemaakt op zwarte reclameborden in de metrostations van New York City.

Zoals je inmiddels wel weet geeft Toms voor elk paar schoenen dat wordt verkocht, een kind in nood een paar nieuwe schoenen. Het doel van TOMS is om levens te verbeteren. Ze helpen mee aan het herstellen van gezichtsvermogen, zorgen voor veilig water, steunen veilige geboortes en voorzien in programma’s om sociale uitsluiting te voorkomen. Met elke aankoop die je doet, helpt TOMS een mens in nood. One for One.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *