|

YENTL OIL: ECHTE ARGANOLIE + WIN

Mooi om te zien dat Liz van Hollands Next Top Model het gezicht is van Yentl Oil, een natuurlijke beauty met een prachtige kaaklijn, blauwe ogen en sterke jukbeenderen. De oprichters van Yentl Oil, Yoklan en Adil, zijn ruim een jaar bezig geweest om de beste arganolie verzorgingslijn te ontwikkelen. Yentl Oil is de eerste die erin is geslaagd een lijn van natuurlijke en hoogwaardige schoonheidsproducten, op basis van hoge concentraties pure Marokkaanse arganolie te ontwikkelen.

unnamed

De arganolie wordt met respect voor de eeuwenoude tradities van de lokale berbervrouw in Marokko gewonnen en daarna volgens de laatste cosmetische innovaties in Nederland verwerkt. Vanwege grote verschillen in kwaliteit en echtheid wordt er voor de Yentl Oil producten alleen arganolie gebruikt, die bio gecertificeerd is en voldoet aan de strengste authenticiteitscontrole en kwaliteitseisen.

Yentl Oil hydrateert en verzacht de huid, vermindert rimpeltjes en lijntjes en vertraagt huidveroudering. Daarnaast stimuleert het de cel vernieuwing, geeft de aanmaak van collageen een boost en beschermt de huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Dat wilden we zelf natuurlijk ook proberen:

yentl_facepeeling_vrijst_3

De Yentl FacePeeling, een kokosscrub met arganolie, zorgt voor een diepe reiniging en intensieve hydratatie van je huid. De peeling maximaal 2 keer per week zachtjes met ronddraaiende bewegingen op de huid masseren. Je huid voelt na het afspoelen zacht aan en neemt de verzorgingsproducten daarna nog beter op.

yentl_serum_vrijst_5

En dan het Yentl serum!  De combinatie van arganolie en duindoornolie maakt van Yentl Serum een intens hydraterend product met een optimale antioxidant bescherming. Je huid voelt zacht aan en het vertraagt de huidveroudering, dus wij gaan zeker nog even door met smeren. En dan die geur? Wij kunnen niet wachten op het Yentl Oil parfum!

yentl_oil_vrijst_4

Na het gebruik van de Yentl Oil voelt je huid zacht en soepel aan. De arganolie is ook heel fijn voor je handen en nagelriemen. En geweldig als masker voor je haar. Een klein beetje arganolie over je haar verdelen, een tijdje laten intrekken en daarna goed je haar wassen; glanzend haar als gevolg. En als je haar frizzy is, zeker in deze tijd van het jaar, een druppeltje Yentl Oil over je haar verdelen en de frizz is onder controle.

De Yentl producten zijn ook zeker een aanwinst voor je badkamer, vanwege de mooie verpakking. De producten zijn makkelijk via Yentloil te bestellen en goed om te weten dat er een pop up ‘Yentl beauty corner’ in het gebouw van het voormalige Maison de Bonneterie in Den Haag zit.

profucts_line

Like, share & win:
Omdat we zo enthousiast zijn over deze echte arganolie, mogen we 2 keer de Yentl Oil weggeven.
Hoe maak je kans?
– Like de facebookpagina van Yentl; klik hier
– Like en share dit bericht op onze facebookpagina; klik hier
Woensdag 17 december maken we de winnaars bekend.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *