ALL ABOUT HAIR

Soms heb je van die periodes dat je haar niet doet wat jij wilt, zoals uitvallen. Dat kan heel eng zijn en ik heb de afgelopen maanden zelf ondervonden dat stress, voeding en de juiste supplementen – lees ijzertekort – daarin een belangrijke rol spelen. Daarnaast is het fijn een shampoo te hebben die je het gevoel geeft dat deze je hoofdhuid verzorgd (geen irritatie, schilfers en jeuk) en zeker je haar niet nog meer laat uitvallen. Ik denk overigens niet dat een shampoo haarverlies kan voorkomen, maar dat het vooral van binnenuit komt. Deze beauties, met zo weinig mogelijk chemische en rare toevoegingen kan ik je met een gerust hart aanraden, ook als je haar niet uitvalt 🙂

De producten van Number4 Haircare zijn veganistisch en gluten-, natriumchloride, sulfaat- en parabenen vrij, maar wel natuurlijke ingrediënten zoals citroengras, organische havermout, geelwortel, kruisbes, essentiële oliën, vitamine C en sojayoghurt. De basis van Fleur de Temps Volumizing Shampoo (€31,95) is water en reinigt zacht zonder harde sulfaten en ruikt heel lekker.

 

De Care lijn van Keune zijn producten vol met esssentiële mineralen, die je haar geven wat het wat het nodig heeft. Derma Activate (€13,75) is een duurzame oplossing voor tijdelijk haarverlies. In veel gevallen kan haarverlies worden voorkomen, vertraagd of zelfs tegengehouden door het metabolisme van je hoofdhuid te stimuleren. Rejuvenator  Technology dringt diep door in de cellen van de  hoofdhuid en zorgt door middel van liposomen voor een  geleidelijk transport van essentiële mineralen, biotine en  haargroeibevorderende stoffen zoals takanal en cafeïne. Het resultaat: heerlijk ruikend haar met meer volume en glans én een herstelde natuurlijke functie van de hoofdhuid.

 

Guhl’s vernieuwde Langdurig Volume-lijn voor fijn, slap en futloos haar bevat een nieuw ingrediënt; Blauwe Lotus. Het extract van de Blauwe Lotus uit China is rijk aan essentiële voedingsstoffen en staat daarmee voor een puur en krachtig ingrediënt. De voedingsstoffen van de Blauwe Lotus versterken stap voor stap de structuur van futloos haar met een mooie en volle bos als resultaat. De Langdurig Volume shampoo (€6,99) is zacht, geeft meer volume en ruikt heel lekker.

 

L’Oreal Botanicals Fresh Line Coriander Strength Source (€9,99) is een ecologisch verantwoordere haarverzorgingslijn, waarvan de producten met natuurlijke botanische extracten en bijna alle ingrediënten en verpakkingsmaterialen bio-afbreekbaar zijn. Dat is dus beter voor je haar en je omgeving. De Koriander lijn is geschikt voor kwetsbaar haar en versterkt en beschermt. Door de koriander zijn de producten rijk aan omega 9. Dit vetzuur, wat ons lichaam ook zelf kan aanmaken, versterkt en hydrateert. De shampoo ruikt lekker kruidig en zit in een grote pompfles van 400ml.

 

Royal Fern Stimulating Growth Shampoo (€39) stimuleert het groeien van je haar en tijdelijk ( Dr. Timm Golueke claimt zelfs erfelijk) haarverlies kan zelfs worden verkomen of vertraagd. In 120 seconden dringt de cafeïne door in de haarfollikels, dus de shampoo even laten intrekken. De shampoo bevat geen siliconen maar wel keratine dat je haar versterkt. Vitamine C en E én het Royal Fern Complex – een biologisch complex van werkzame stoffen met een zuiver natuurlijke bescherming – beschermen je haar.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *