THE SNAKE COLLECTION

The Snake Collection van Rodial is uitgebreid met drie nieuwe producten. Deze lijn gaat actief verslapping en vorming van rimpels tegen. De lijn dankt haar naam aan het unieke SYN-AKE neuropeptide dat te vinden is in alle drie de nieuwe producten. Deze peptide bootst de activiteit na van een spierverlammende stof in het gif van de Tempel Adder, een slangensoort wiens gif als inspiratie dient voor de SYN-AKE technologie. Deze technologie heeft een milde botox achtige werking doordat spiercontractie wordt geremd. Klinkt goed, toch? 

   RODIAL-SNAKE_BOOSTER_OIL-30ML-RGB

Snake Booster Oil ( € 73, 30 ml) is een geconcentreerde gezichtsolie die helpt fijne lijntjes en rimpels te bevriezen. Voornamelijk geschikt voor het verminderen van diepte van fronslijntjes en rimpels. Daarnaast is de olie zacht en hydraterend dankzij o.a. perzikpitolie en amandelolie waardoor de huid steviger en gezonder wordt.

RODIAL-CHIN_NECK_LIFT-50ML-V2-RGB

Ik ben zo benieuwd naar de Chin & Neck Lift ( € 84, 50 ml) een lichte gel die de huid van kin en hals verstevigd, straktrekt en lift. Zal mijn onderkin na een paar weken gebruik echt minder zijn? Radial geeft aan dat deze lichte sculptingsgel specifiek is geformuleerd om je nek en kin er steviger en jonger uit te laten zien. Essentiële aminozuren zijn gecombineerd met SYN-AKE technologie en zorgen ervoor dat vetophopingen rond de hals en kin afnemen. De huid van de hals en kin voelt gladder en jonger aan, lijntjes, rimpels en oneffenheden worden minder opvallend. Can’t wait!

RODIAL-NECK_MASK-BOX_AND_SACHET-CMYK

Neck Masks ( € 65, 8 stuks ), het halsmasker wordt aangebracht op de gereinigde huid. Na 20 tot 30 minuten zorgen de werkzame stoffen in het masker ervoor dat de huid er zichtbaar strakker uitziet, alsof deze is gelift. De SYN-AKE technologie zorgt voor bevriezing in de spieren in de hals en nek voor direct resultaat. Het masker bevat Hyaluronzuur voor optimale hydratie waardoor de huid voller en jonger oogt. Daarnaast bevat het masker tarweproteïne, het plantaardige alternatief voor collageen dat een gladmakend en verstevigend effect heeft. Het resultaat is een strakke, stralende huid.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *