J’ADORE BY LOULOU

Zoals jullie inmiddels weten: j’adore By LouLou. De gedreven en enthousiaste Floor van de Water en haar leuke team komen vier keer per jaar met de mooiste en betaalbare collecties; SLB’s (smart little bag), clutches, tassen en nog veel meer. Tijdens een heerlijke high tea in het By LouLou HQ bij de Scheveningse haven, wat voor de gelegenheid was omgetoverd tot een ‘jungle’, kregen we de nieuwste high Summer musthave collectie te zien. Oh, die wand met alle SLB’s!!!

The Story of
Het verhaal van By LouLou is net een sprookje, maar dan is Floor wel Assepoester, want ze werkt er keihard voor. Geboren in Bleiswijk, verhuisde Floor naar Den Haag, lekker dicht bij zee om te surfen. Na een aantal creatieve banen, begon Floor in 2010 voor zichzelf. Omdat ze altijd al visueel was ingesteld, kwam ze bij een tassenbedrijf terecht, waar ze tassen ging ontwerpen en zo ontstond de Smart Little Bag (SLB) van haar eigen merk By LouLou. We nemen altijd te veel mee, maar de SLB is alles wat je nodig hebt: een tas, een portemonnee, een spiegeltje en je kan er je smartphone en eventuele lipgloss in kwijt. Ook past de SLB in je tas, dus multifunctioneel. En niet onbelangrijk, ze zien er geweldig uit, het mooiste leer en designs! Een leuk weetje is dat Maxima ook een aantal SLB’s in haar collectie heeft. Toen Floor Maxima een paar jaar geleden haar eerste SLB overhandigde, was ze toch wel een beetje starstruck.

By LouLou is: eerlijk, betaalbaar en fashionable, met een knipoog naar het Parijs uit de jaren ‘50. Alle producten worden duurzaam en eerlijk in India geproduceerd en de werknemers krijgen normaal betaald, onder goede arbeidsomstandigheden. Floor gaat een paar keer per jaar naar India om alles ook zelf in de gaten te houden. En zes jaar later heeft By LouLou meer dan 600 zeshonderd verkooppunten waaronder België, Zweden, Duitsland en een heel fijn magazine wat twee keer per jaar uitkomt.

High Summer Colletion 2016
De musthave High Summer collectie is geïnspireerd door de jungle. Een ontdekkingsreis zoals deze in de jaren 20 moet zijn gegaan. Bepakt en bezakt, op olifanten nieuwe werelden ontdekken. Slapen in canvas tenten en eten onder een tropisch bladerendak. Centraal in de nieuwe collectie staan drie prachtige leersoorten: Tiger Lily, Sahara en Golden Girl waar de mooiste SLB’s, een handige bucketbag, een crossbody bag, paspoorthoesjes en een geweldige beach bag in de zomerste kleuren van zijn gemaakt. Kijk even voor meer info en verkooppunten op ByLouLou.

ByLouLou_highsummer_def

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *