NATURAL, FRESH, FUN!

Misschien weet je nog wel dat ik het hier over DIY Soap heb gehad. Maar wat je misschien nog niet weet, is dat ze naast die leuke do-it-yourself producten ook kant-en-klare huidverzorging verkopen. En dat is misschien, als je net als ik bent 😉 veel handiger.

Natuurlijk zijn ook alle ingrediënten in deze producten zo puur, natuurlijk en biologische mogelijk. De verpakkingen zijn duurzaam en de producten worden ingepakt (en sommige ook gemaakt) door mensen met een beperking.

Dit potje lipbalm heeft een vast plekje in mijn tas veroverd. De balm is in het potje misschien wat harder dan je verwacht, maar op je lippen geeft het een mooie, doorzichtige glans en je voelt meteen dat de balm je lippen verzorgt. De 100% natuurlijke Heya Vanilla Kiss lip balm (€5,90) is gemaakt van biologische shea butter, biologische kokosolie, bijenwas en vanille etherische olie. Shea butter bevat vitamine A en E, die je (schrale, droge) lippen kalmeren en hydrateren. Gecombineerd met kokosolie ontstaat een helende lipbalm die je lippen meteen beschermt. En… de balm ruikt heel zacht naar vanille.

De 100% natuurlijke Deodorant Lavender Fields (€7,50) in een glazen potje zonder aluminium en parabenen is gemaakt met etherische lavendelolie, geeft een goede bescherming (als je sport of een zware bespreking hebt, vind ik het iets minder werken, maar dan breng je ‘m gewoon wat vaker aan) en verzorgt je huid. Je smeert de crème met je vinger onder je oksels. Zodra je de crème tussen je vingers hebt, wordt deze zacht, brengt makkelijk aan en het voelt meteen koel en fris aan. Het lijkt alsof je een boeket van lavendel onder je armen smeert, ruikt zo lekker.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *