DERMA ECO

Comment

Beauty

Ken je Derma Eco al? Ik ook niet, maar toen ik hoorde dat het een organisch, natuurlijk en zeer betaalbaar beautylabel uit Denemarken is, wilde ik zeker kennis maken 😉 Derma Eco Care maakt huidverzoringsproducten die geen parfum, parabenen of kleurstoffen bevatten. Ze zijn dus ook een aanrader voor zwangere vrouwen of als je borstvoeding geeft. Het is wel even wennnen als je net als ik van lekkere geurtjes in je verzorgingsproducten houdt, maar de producten zijn zo fijn dat dat snel went.

Derma vermijdt niet alleen alle potentieel schadelijke stoffen in huidverzorgingsproducten, maar streeft een hoger doel na. Ze wil alle onnodige chemische stoffen uit onze leefomgeving en het milieu bannen. Waarom? Omdat één op de vier personen in de loop van zijn leven een allergie ontwikkelt. Derma heeft daarom een serie huidverzorgingsproducten ontwikkeld zonder parfum, zonder parabenen, zonder kleurstoffen en zónder in te leveren op kwaliteit en efficiëntie. Alle producten zijn vrij van de 26 meest allergene ingrediënten waartegen de Deense regering en de Europese Unie waarschuwen. En geen enkel product bevat ingrediënten waarvan is bewezen of verondersteld dat ze schadelijk zijn voor het endocriene stelsel en voor de gezondheid.

De producten van Derma dragen toonaangevende keurmerken die garanderen dat de producten zacht en allergievriendelijk zijn en geen enkel ingrediënt bevat waarvan bekend is dat het schadelijk kan zijn voor de gezondheid of het milieu: Allergy Certified: geen allergenen die huidallergie (contactdermatitis) veroorzaken, Asthma-Allergy Denmark: geen allergenen en zo min mogelijk kans op een allergische reactie,  Nordic Ecolabel: voor de minste belasting van het milieu en Ecocert Organic. Mijn Derma Eco aanraders zijn:

large_renseservietter1

De handige Derma Eco Woman Cleansing Wipes (€6,75) reinigingsdoekjes bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals het vochtherstellende aloë vera.

large_derma-eco-woman-24h-normal-ansigtscreme-normal-hud-ny

Derma Eco Woman 24H Face Cream (€10,99) voor de normale huid is een milde moisturizer, die snel door je huid wordt opgenomen. De cream bevat oa aloë vera, vitamin E en natuurlijke oliën, die je huid beschermen, verzorgen en heel zacht maken.

unspecified-2

De nieuwe Derma Eco Woman Body Oil (€10,99) is een gecertificeerd biologische, voedzame en verzachtende bodyolie met biologische jojoba-, amandel- en abrikozenpitolie. De bodyolie is ontwikkeld voor de vochtarme en droge huid en hydrateert met vitamine E. Masseer de olie na een douche of bad, zacht in de nog vochtige huid voor een optimale opname door de huid. Tip: je kan de olie ook voor je haar en gezicht gebruiken!

unspecified

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *