STRICTLY FOR MEN

Ik houd echt onwijs veel van mijn twee mannen, maar een beetje minder als ze aan mijn crèmetjes zitten en mijn favoriete shampoo opmaken. Ik sprong dus een gat in de lucht toen ik deze producten kreeg toegestuurd. Mijn 15-jarige heeft de Keune gel meteen in bezit genomen -mijn haar blijft nu ook tijdens het voetballen goed zitten- en hubby vond na een lange vlucht vanuit het oosten de Bull Dog moisturiser en de Keune shampoo de thuiskomst nog fijner maken. Dus lees even mee en redt je eigen beauty stash door deze producten voor de mannen in je leven te kopen 😉

1922 by J.M. Keune
Eelco Keune (kleinzoon van): ‘we zagen de behoefte voor een exclusieve productlijn voor mannen stijgen. Niet alleen onder onze klanten, maar onder salons en barbiers over de hele wereld. Daarnaast wilden we ook de speciale geschiedenis van ons merk vieren, we zijn in 1922 begonnen als een familie bedrijf, en dat zijn we nog steeds!’ De mooie blauwe verpakkingen zijn geïnspireerd op de vorm van apothekersflessen. Daarnaast zijn de producten verrijkt met creatine, een ingrediënt met versterkende eigenschappen. Om de Amsterdamse roots van Keune te onderstrepen, is er een snufje hennep (zonder THC) aan de producten toegevoegd. Hennep is rijk aan omega 3 en 6 en proteïnen en is daardoor bijzonder voedzaam. 1922 by J.M. Keune bestaaat uit 10 haarverzorgings-, styling-, grooming- en kleurproducten.

De fris ruikende essential shampoo (€18,50) – schoon, gezond haar en brengt het haar en hoofdhuid in topconditie – en de fris ruikende doorzichtige classic gel (€19,50) – met een klein beetje breng je je haar al in model, plakt gelukkig niet aan je handen en je haar blijft soepel niet keihard – zijn bij de mannen hier thuis met liefde opgenomen.

Bulldog
Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik de deze producten voor het eerst zag, ik dacht dat ze voor honden waren. Maar Bulldog maakt fijne Engelse natuurlijke verzorgingsproducten speciaal gemaakt voor de mannenhuid (is toch iets dikker dan die van ons). Het idee voor Bulldog ontstond in 2005 toen oprichter Simon Duffy opmerkte dat er geen huidverzorging bestond die speciaal voor mannen ontwikkeld is die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten. Na twee jaar uitgebreid productonderzoek, -ontwerp en -ontwikkeling samen met zijn vriend en medeoprichter Rhodri Ferrier, werd Bulldog gelanceerd en is nu ook bij Etos verkrijgbaar. Alle’Man’s Best Friend’ producten zijn veganistisch, er worden LOGISCH geen dierproeven voor uitgevoerd en de producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen.

De Original Moisturiser (€9,99) voor dag- en nacht bevat onder andere aloë vera, camelina olie (bevat veel anti oxidanten) en groene thee. Wat ik heb gehoord van mijn man en zoon hydrateert het je huid meteen zonder een plakkerig gezicht achter te laten, het wordt dus snel door de huid opgenomen 🙂 en heeft een frisse geur. De After Shave Balm (€8,99) ook met aloë vera, camelina olie en groene thee verzorgt en verzacht de huid na het scheren en irriteert niet. En de Original Face Wash (€6,99) staat nu ook bij ons in de douche reinigt hun gezichten grondig, droogt niet uit en is ook weer verrijkt met aloë, camelina olie en groene thee.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *