SPRING CLEANING

De beste manier om je verzorgingsroutine te veranderen is om een nieuwe reiniging te nemen. It keeps you motivated. Daarom is het erg prettig dat het merk van de Hollywood celebs, GlamGlow, geweldige reinigingsproducten heeft uitgebracht.

GlamGlow is in 2010 opgericht door Glenn en Shannon Dellimore met een succesvolle visie: effectieve producten die makkelijk te gebruiken zijn. GlamGlow is ontwikkeld als een ‘behind-the-scenes’ 10 minuten anti-aging masker met direct effect. Na het masker zijn de sterren meteen camera- ready. En dat wil natuurlijk iedereen!

De GlamGlow reinigers zijn alle vier op basis van de beroemde GlamGlow modder!

YouthCleanse_150g_Component

Youthcleanse (exfoliërend, € 29,95)
Deze reiniger verwijdert make-up en oneffenheden, dode huidcellen en exfolieert zachtjes, zodat de huid wordt gereinigd en vernieuwd. De huid ziet er stralend en jonger uit. Youthcleanse bevat o.a. Franse zeeklei, microalgen, Braziliaanse acai, vitamine C, lijnzaad, quinoa en groene thee blaadjes.

ThirstyCleanse_150g_Component

Thirstycleanse (hydraterend, € 29,95)
Een dagelijkse volle reiniger, die zachtjes en effectief je make-up, vuil en oneffenheden verwijdert, terwijl je huid diep wordt gehydrateerd. Je huid ziet er fris, gehydrateerd en zijdezacht uit. Thistycleanse bevat o.a. Brazilaanse gele klei, puur groen kokosnootwater, olijfmelk, South Pacific Plumeria bloesem extract, Indiaase kruisbes en olijf theepoeder. Deze reiniger is échte ‘happiness in a bottle’, die kokosgeur!

SuperCleanse_150g_Component

Supercleanse (probleem huid, € 29,95)
Een dagelijkse zachte reiniger, die de olie en make-up wegspoelt, de poriën schoon houdt, onzuiverheden aanpakt en het overtallige olie van de huid verwijdert. Vermindert de onregelmatigheden van de huid, absorbeert het te veel aan talg en geeft de huid een matte en schone uitstraling. Supercleanse bevat o.a. Mediterrane klei, bamboo, zoethout extract, zwart komijnzaad en eucalyptus blaadjes.

PowerCleanse_150g_Component_RENDER

Powercleanse (diepe reiniger, € 29,95)
Als de modder en de olie van deze reiniger samenkomen, ontstaat een unieke dubbele diepe, exfoliërende reiniger die make-up, vuil, olie en oneffenheden verwijdert. De huid wordt verzorgd met essentiële vetzuren, mineralen en saponinen. De Powercleanse bevat o.a. peer- en mandarijn olie, bio-minerale groene klei en fijne kaoline klei, rijstzemel ceramiden, haver lipiden en poeder van de blaadjes van Velvet Mullein.

Fijn om de reinigers af te wisselen naar behoefte van je huid, maar de Thirstycleanse kan ik alleen al vanwege de geur iedereen aanraden! Alle reinigers veranderen van modder (en olie) in een schuim en zijn voor vrouwen én mannen. Je gebruikt 2 à 3 pompjes en masseert het zachtjes over je droge gezicht (en hals). Voeg met je handen wat water toe en masseer je gezicht met ronddraaiende bewegingen om de reiniger te laten schuimen. Daarna spoel je je gezicht af met warm water en droog het met een handdoek. Deze reinigers kan je ’s morgens en/of ’s avonds gebruiken.

Tip: reinig je gezicht ’s avonds twee keer: de 1e om make-up, zweet, vuil en vrije radicalen te verwijderen. De 2e keer om echt je gezicht te reinigen en voor te bereiden op je verzorgingsproduct(en).

10422406_938159642882901_3140576977901236693_n

Hello sexy, de ronde verpakkingen doen het zo ook heel leuk 🙂

GlamGlow is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *