HAIRCUTS AND MORE

Ik was vorige week bij het nieuwe, Haagse KapCake. De leuke Liesbeth en Menno kenden elkaar al van de kapsalon waar ze werkten, maar zijn sinds dit jaar voor zichzelf begonnen. KapCake is niet alleen maar een kapsalon en dat is ze aardig gelukt 🙂

image6

Liesbeth en Menno knippen en stylen niet alleen, ze geven ook goede adviezen over je haar en bieden inspiratie op het gebied van voeding! Want naast het knippen is gezond eten en koken met verse producten hun passie. Vandaar dat iedere klant een stuk homemade taart krijgt (echt té lekker) met een glas zelf samengestelde thee of heerlijke koffie. En je kunt meteen inspiratie opdoen in de vele tijdschriften en kookboeken. Er hangt een goede sfeer bij KapCake en die inrichting! fijn dat je de (woon)accessoires, zoals NXT Label ook kan kopen – voor jezelf of als een cadeautje.

Liesbeth en Menno werken alleen met de SSL,-parabeen en sulfaat-vrije producten van Mr. Smith en Sachajuan. Maak snel een afspraak via kapcake en geef even door dat je via Marvelousz komt. Je krijgt dan bij een knip- of kleurbehandeling een ‘Menno’s momentje‘ (een heerlijke, ontspannende hoofdmassage en föhnen) cadeau!

image1

Kapcake, Hooikade 47, Den Haag 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *