|

OLIVEDA + WIN

Kan je je nog herinneren dat ik een tijdje geleden dit item heb geschreven over die heerlijke producten – en het mooie verhaal achter – Oliveda? Inmiddels behoren de (mond)olie (elke ochtend oilpullen), reiniging en die fijne dagcrème tot mijn favorieten 🙂 Dus was ik heel blij dat ik van Pure Beauty Boutique zo’n heerlijke set mag weggeven!

Oliveda, zoals de naam al doet vermoeden draait om olijfbomen met hun medicinale- en beauty – lees anti-aging! – eigenschappen. Door middel van een complex proces vervangt Oliveda de standaard 70 procent waterbasis – waaruit producten van de meeste andere cosmeticamerken bestaan – met het celelixer en hydroxytyrosol complex van de olijfboom. Hydroxytyrosol komt voor in olijven en is een biologisch actieve stof die antioxiderend, antimicrobieel en radicaalvangend is. Radicalen die vrijkomen bij UV-straling worden door deze stof geneutraliseerd. Deze combinatie maakt dat de producten van Oliveda elk huidtype verzorgt en beschermt.

Wat zit er precies in de set? (Moet eerlijk zeggen dat ik geen fan van sachets ben – te weinig om te weten of het product je bevalt – maar gelukkig zitten er ook 30ml flesjes in, zodat je het product lekker lang kan gebruiken).
Anti Aging Face Cream (30ml) bevat twee natuurlijke anti-aging ingrediënten en ruikt heel lekker. De natuurlijke, vitale functies van de huid worden weer in balans gebracht, waardoor de elasticiteit van je huid verbetert en de zichtbare tekenen van veroudering verminderen. De avocado-olie hydrateert je huid, waardoor deze er gladder en vlakker uitziet.
Deze heerlijk ruikende, zacht schuimende Purifying Cleansing Gel (30ml)  op basis van vers olijfblad cel elixir, milde kruiden en suikers verwijdert make-up, talg en vuildeeltjes. Je huid wordt gehydrateerd en voelt niet trekkering aan en is heel fijn onder de douche.
De Mouth Oil Cure (30ml) is  een must have voor iedereen om elke dag te oilpullen! De olie bindt verontreinigingen die je ’s nachts in je mond hebt opgebouwd en verwijdert deze uit je lichaam. Bloedend tandvlees en plaque op de tong en tanden worden verminderd, dat merk je al na één keer pullen! Maar ook belooft deze olie dat na 2-3 weken, je teint frisser is en je huid fijnere poriën heeft. Je vetstofwisseling wordt gestimuleerd en verbeterd én je cholesterolniveaus aantoonbaar verminderd. Je tanden krijgen, net als met kokosolie, hun natuurlijke witte kleur terug.
En twee sachets: Cell Active Serum Face en Anti Wrinkle Eye Cream (2ml)

WIN WIN WIN!
Wil jij kans maken op deze fijne Oliveda Anti-Ageing starter set twv €24,95? Dat is heel simpel, het enige wat je hoeft te doen is een groen ? hieronder of op Facebook plaatsen. En ja… delen is natuurlijk altijd lief 🙂

Vergelijkbare berichten

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *