GOLD COLLAGEN

Ouder worden we allemaal, maar het liefst wel zo onzichtbaar en gezond mogelijk 😉 Als beauty-addict probeer ik veel (antiaging) crèmetjes uit. Smeren en beschermen is heel belangrijk, maar ik denk dat een mooie huid ook vooral van binnenuit komt. Dus was ik erg benieuwd naar deze flesjes Gold Collagen, de award-winning hit in Engeland. Zou het echt werken?

Wat is Gold Collagen?
Een suikervrij vloeibaar supplement van gehydroliseerd collageen, hyaluronzuur, mineralen en antioxidanten ontwikkeld om een gezonde huid, haar en nagels te bevorderen. Het drankje wordt dus gebruikt NAAST evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Het bevat géén suiker, artificiële bewaarmiddelen, artificiële kleurstoffen, alcohol, gluten en GGO (genetisch gemodificeerd organisme). Maar wel deze elf actieve ingrediënten: bioactieve collageen peptiden, hyaluronzuur, bernagiezaadolie, biotine, vitamine E, koper, zink, vitamine C, piperine, vitamine B6 en N-Acetyl-D-glucosamine. Het smaakt lekker naar perzik & passievrucht en is ook nog eens halal en geschikt voor diabetici.

Collageen is een eiwit dat je huid van nature aanmaakt, maar helaas steeds minder naarmate je ouder wordt. Het is verantwoordelijk voor een gladde en jong uitziende huid. Naast dat je huid naarmate je ouder wordt minder collageen produceert, maakt het ook minder hyaluronzuur en elastine aan. Daarom ziet een oudere huid er vaak minder gehydrateerd en doffer uit. Daarnaast is collageen belangrijk om gewrichten en spieren elastisch, sterk en gezond te houden.

Wat doet Gold Collagen?
Het zorgt voor een betere vertering. De bioactieve peptiden blijven intact bij het spijsverteringsproces in de maag en dunne darm. Daarnaast wordt het bioactieve collageen snel opgenomen door je dunne darm en komt zo in je bloedbaan terecht. Gold Collagen bereikt je huid en gewrichten via je bloedbaan. Dit activeert je fibroblasten in je huid en je chondrocyten in je gewrichten. Deze fibroblasten worden gestimuleerd om nieuw collageen, hyaluronzuur en elastine aan te maken. Dat klinkt een beetje ingewikkeld, maar het komt er op neer dat je huid hierdoor weer gladder, gehydrateerder en elatischer wordt. En het bevordert het herstel van je lichaam na het sporten.

Resultaat
Het resultaat is afhankelijk hoe lang je het gebruikt. Gold Collagen geeft op basis van testpersonen aan dat na drie weken iedere dag een flesje, je huid gemiddeld 12% gehydrateerder wordt. Na zes weken gebruik nemen je fijne lijntjes gemiddeld met 15% af en je diepe rimpels met 27%. Na negen weken is de elasticiteit van je huid met gemiddeld 20% toegenomen.
Ik dronk vanmorgen – liefst op een nuchtere maag opdrinken – mijn 15e flesje op en merk sinds vorige week dat mijn nagels harder en ‘witter’ zijn, dus voor de overige resultaten ga ik zeker nog even door met elke dag zo’n flesje Gold Collagen (10-daagse kuur €42).

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *