NUMBER4 HAIRCARE

Veganistisch, gluten-, natriumchloride, sulfaat- en parabenen vrije haarverzorging, dat klinkt goed, toch? De producten van het Amerikaanse Number4 Haircare bevatten wél natuurlijke ingrediënten zoals citroengras, organische havermout, geelwortel, kruisbes, essentiële oliën, vitamine C en sojayoghurt.

De collectie werd ontwikkeld door een aantal vooraanstaande mensen uit de mode- en beautywereld, kunstenaars en wetenschappers. De producten zijn 100% veganistisch en niet op dieren getest. De basis van de producten is water en ze reinigen zacht zonder harde sulfaten en stylen zonder alcohol. De vier collecties met heerlijke geuren zijn geïnspireerd op de seizoenen; zoals meer bescherming in de winter, meer volume in het voorjaar en hydratatie in de zomer. Elk product verwijst naar Parijs, aangezien deze stad een grote inspiratie is. Heel handig zijn ook de miniatuurverpakkingen voor op reis en om uit te proberen.

Mijn favorieten zijn: de Fleur de Temps Volumizing Shampoo, de Lumiere D’Hiver Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil – ruikt zooo lekker – EN ze hebben ook verzorgende bodylotions, zoals de heerlijk hydraterende, bloemige Fleur de Temps Bodylotion. Bestel de producten via Number4hair.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *