MUA UPDATE ?

Bij MUA, je weet wel dat Britse cruelty-free, budget maar kwalitatieve Make Up Academy (EM-UU-EE) cosmetica merk, zijn ze er dus van overtuigd dat kwaliteits make-up niet duur hoef te zijn. Heel fijn voor ons en dat zie je ook weer aan dit mooie oogschaduwpalet en mijn FAVORIET de Prism loose powder highlighter… Feel like a Unicorn! ?

Dit losse zeer gepigmenteerde poeder moet je echt hebben! Je gebruikt de Prism loose powder highlighter (€6,49) als highlighter op je gezicht – ogen, jukbenen, arcadeboog, eigenlijk overal waar je het licht op wilt laten vallen – of zelfs je lichaam. Zo leuk, het neemt de kleur van het licht aan… roze, paars, goud. MUA tip: in plaats van de poeder direct met de kwast aan te brengen, tap je de poeder van de kwast op je gezicht of lichaam en je krijgt meteen dat holografische effect.

Met dit MUA Professional Ultimate Undressed 25 Shade Eyeshadow Palett (€10,99), met 25! kleuren, heb je de komende tijd geen ander oogschaduwpalet meer nodig. Breng de matte en glanzende kleuren droog of nat (voor een intenser effect) aan.

Alle make-up van MUA is betaalbaar van de beste kwaliteit, super gepigmenteerd en cruelty-free, ze testen alleen op hun medewerkers 🙂 Ze volgen de laatste trends en fashion op de voet en zijn bij Kruidvat of online te koop.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *