ANECDOTE

Iedere collectie van het Nederlandse label Anecdote van Jetteke van Beuningen is gebaseerd op een anekdote uit haar leven. Fragmenten van deze anekdotes zijn verborgen in de kleding, op de kaartjes, verpakkingen en op het waslabel. Ook leuk; de kledingstukken zijn vernoemd naar haar vriendinnen en familieleden.

De Anecdote SS15 collectie is geïnspireerd op ‘Pureness of Life’: get grounded and lose yourself in the wonderful world called nature. Ontsnap aan de allerdaagse drukte, laat de to do-lijstjes even voor wat ze zijn en geniet onbezorgd van het lentezonnetje. Met Moeder Aarde als muze heeft Anecdote deze collectie gekozen voor tinten als sky blue, stone grey, blossom pink en green tea. Uitgevoerd in hoogwaardige natuurlijke stoffen zoals zijde, viscose en zachte denim en uiteraard de verfijnde knitwear waar Anecdote om bekend staat.

De geweldige Anecdote sweaters, zijn dit seizoen uitgebreid met geborduurde teksten als ‘Caffe Latte’, ‘Toast Black’ en ‘Blossom Pink’. Ook de Bretonse streep maakt dit seizoen een comeback in zowel korte als lange mouw. De vrouwelijke zijden rokjes en blousjes met originele details maken deze SS15 collectie compleet.

Anecdote, een merk met een verhaal!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *