|

LUMITY LIFE

Wie geregeld onze website bezoekt, weet ondertussen wel dat Mariska en ik er heilig van overtuigd zijn dat ware schoonheid van binnenuit komt én dat wij de beroerdste niet zijn en met liefde supplementen voor jullie testen die claimen dat ze ons een beauty boost geven. Een tijdje geleden las ik een interview met Yasmin le Bon, iconisch supermodel en rockstar wife van mijn eerste celebrity crush Simon le Bon (zanger van Duran Duran) waarin ze vertelt over Lumity, een supplement dat ze slikt en waardoor ze zich o.a. rustiger voelt, een stralende huid heeft, beter slaapt en minder pijn in haar spieren ervaart. Als het goed genoeg is voor Yasmin, is het zeker goed genoeg voor mij dus ik besloot mij te verdiepen in ‘haar’ wonderpillen.

Lumity
Lumity is een Britse award-winning (beauty shortlist awards 2017) twee-stappen methode die een mix bevat van zorgvuldig bij elkaar gekozen anti-ageing voedingsstoffen, verdeeld over 3 koffie-kleurige softgels die je ‘s morgens slikt en 3 witte softgels voor de nacht. De Lumity methode bevat een unieke combinatie van vitaminen, mineralen, omega-3 vetten en aminozuren, richt zich effectief op 9 verouderingsprocessen in het lichaam en werkt in perfecte harmonie met de natuurlijke cycli van het lichaam om de optimale efficiëntie van de cellen 24/7 te ondersteunen. Medio 2017 is supermodel Helena Christensen de Brand Ambassador van het merk geworden en de lijst met (beroemde) Lumity fans die bij de methode zweren, wordt elke dag langer.

Lumity goedemorgen en goedenacht
De ochtendcapsule krikt de energiecentra van de cellen op waardoor een nieuw niveau van vitaliteit en energie ontstaat. De synergie van ingrediënten in de ochtendcapsules werken samen om o.a. de collageen- en elastinevorming in de huid te versterken, je DNA te beschermen en oxidatieve schade te repareren. Klinkt goed toch? De avondcapsules versterken de antioxidant- en anti-glycatiewerking van de ochtendcapsules. Hoe? De unieke aminozuurcombinatie van lysine, arginine en glutamine stimuleert de vrijlating van het menselijk groeihormoon, dat belangrijk is voor het bouwen van spieren, gezond weefsel en botdichtheid. Het herstel en regenereren van alle weefsels van het lichaam dus. De krachtige antioxidantwerking in deze capsules werkt om vrije radicalen te neutraliseren, waardoor ze voorkomen dat ze de componenten van de cellen aanvallen en beschadigen. De all-important L-cysteïne in de ochtend- en avondcapsules verbetert de opslag van glutathion, een superkracht tegen vrije radicalen.

Marvelousz test Lumity
Enthousiast zocht ik contact met Lumity in Londen en vroeg of ik hun product namens Marvelousz.com in Nederland (als eerste!) mocht testen. Gelukkig luidde het antwoord ‘ja’ en zodoende slikte ik de afgelopen vier weken dagelijks de 6 softgels. Alhoewel er gezegd wordt dat je pas na 12 weken echt weet of een supplement aanslaat of niet, denk ik nu al kleine positieve veranderingen waar te nemen. Vooral op het gebied van energie heb ik het idee dat er iets van verbetering heeft plaatsgevonden en dat was voor mij (ik heb ME) een hele belangrijke reden om te vragen of ik Lumity mocht testen. Ik voelde me minder ‘watterig’ in mijn hoofd en ook met mijn slaappatroon ging het beter; eerder slapen en eerder op, slapen ‘zoals het hoort’ dus. Of dit allemaal toeval is, een andere reden heeft of écht door de Lumity methode komt, kan ik nu nog niet zeggen. De komende maand slik ik geen Lumity en kan ik zien of er een verslechtering plaatsvindt. Als dat het geval is, is het voor mij zo klaar als een klontje.

Lumity bestellen
Het enige wat wel een dingetje is, is de prijs van Lumity. Voor 4 weken betaal je met een abonnement (dat je wel kunt opzeggen wanneer je wilt én met gratis worldwide shipment) €85 en dat vind ik best een heleboel geld voor een supplement. Aan de andere kant, als het werkelijk helpt, dan zijn het de best bestede Euro’s die ik per maand zou uitgeven want meer energie, een goede nachtrust en natuurlijke beauty zijn natuurlijk veel meer waard.

By: Patti

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *