HELLO GORGEOUS!

Kennen jullie de natuurlijke en diervriendelijke sheet maskers van Milu al in die geweldige verpakkingen? Nee, dan moet je echt even verder lezen, want ik weet zeker dat je ze daarna ook wilt proberen. Maar niet schrikken van de foto’s, hè 😉

De uit Zuid-Korea overgewaaide sheet masks – doekjes doordrenkt in een serum die je huid direct een boost geven – zijn tegenwoordig razend populair. Makkelijk in gebruik, boordevol voedingsstoffen en ze pakken elk huidprobleem meteen aan. Ik was erg benieuwd naar het Nederlandse Milu, dat sinds een paar maanden te koop is.

About Milou
Milou is de dochter van het echtpaar dat OPI Nederland sinds de jaren ’90 met veel succes runt. Je kan dus wel zeggen dat het ondernemerschap en beauty haar met de paplepel is ingegoten. Ze raakte twee jaar geleden gefascineerd door de Koreaanse beautytrend van reinigen en hydratatie en kwam in contact met een Zuid-Koreaanse beautyfabrikant. Twee jaar later, na analyseren en samenwerken met een team aan experts in Nederland en Zuid-Korea was daar haar eigen Milu sheet masks collectie; een toevoeging aan je dagelijkse skincare routine. De laatste tijd was in het nieuws dat de sheet masks niet heel schoon kunnen zijn, maar Milu verzekerde me dat de maskers die in Zuid-Korea worden gemaakt volgens ISO-certificering en voldoen aan alle richtlijnen die worden gesteld door de Europese Cosmeticawetgeving.Ik was erg benieuwd naar het zwarte bubbly bamboo sheet mask. Je brengt het masker op een schone huid aan, laat het 10 minuten zitten en voor je het weet begint het onwijs te schuimen. Daarna verwijder je het masker en masseert het overgebleven schuim nog 1 minuutje. Afspoelen en een super schoon en zacht huidje is het resultaat. Het Bubble Foam Sheet Mask (€8,95) gebruik je één keer per week en bevat o.a. houtskool, braam, grapefuit, citroen en druivenpit (en waarom ik op deze foto scheel kijk, weet ik niet hahaha).Daarna, mijn gezicht was nu toch super schoon, ben ik meteen doorgegaan met het Anti Aging Sheet Mask (€8,95). Het rijke serum in het microvezel masker herstelt de elasticiteit van je huid. Met dit masker (haal wel doorzichtige beschermingslaagje er eerst af) was het 20 minuutjes relaxed lezen. Daarna klop je het overgebleven serum in et voilà een heerlijk verzorgd en zacht huidje. Ik moet bekennen dat mijn huid niet strakker was, maar het serum met o.a. avocado, Koreaanse ginseng, chiazaad, sojabonen, peptiden en groen thee extract, voelde wel onwijs lekker aan. Dit masker gebruik je 2 à 3 keer per week.Dit weekend zijn de Moisturing Sheet Mask (vocht!), Mud Sheet Mask en de hydrogel Eye Patches (ook heerlijk tijdens het autorijden en er zitten 2 paar patches in 1 verpakking) aan de beurt. Hello Gorgeous Ready to Pamper Your Skin? Happy weekend!

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *