|

FLAWLESS + WIN

Afgelopen vrijdag waren we aanwezig bij de feestelijke lancering van Flawless – doet me aan George Michael denken en hij komt zelfs in het boek voor! – van de lieve power woman Amanda Rijff in het hotel L’Europe in Amsterdam. Ze heeft een jaar aan dit geweldige boek gewerkt en heeft als succesvolle make-upartist en beauty-expert de afgelopen dertien jaar al meer dan 15.000! bekende en minder bekende vrouwen (en een enkele man) in haar stoel gehad. Haar signature look is de Flawless Face: een stralend, natuurlijk gezicht, waarbij het lijkt alsof je nauwelijks make-up draagt. 

In Flawless, wat je in één ruk uitleest en je meteen een geweldige wishlist aan beauties hebt, vertelt Amanda alles over schoonheid, balans en how to shine (van binnenuit!). Ze neemt je mee in haar wereld en werkzaamheden en deelt persoonlijke verhalen. Waar komt haar eindeloze passie voor visagie en styling vandaan? Welke beautyvragen worden er steeds aan haar gesteld? En wat is het geheim achter de Flawless Face? Maar ook hoe je het beste uit jezelf kunt halen: je voeding, mediteren – Stop, breathe & think -, yoga en ‘luister naar jezelf en ga niet mee in de massa’. Ze neemt je mee op haar zoektocht naar het vinden van een gezonde balans tussen uiterlijke en innerlijke verzorging. Hoe je je huid een boost geeft, make-up tips & tricks voor iedere huidskleur, haar eigen beauty favorites binnen elk budget, haar- en geurtips en nog veel meer. Zodat je iedere ochtend in de spiegel kunt kijken en denken: wat voel ik me lekker en wat zie ik er stralend uit!

Win Win Win!
Wil je ook shinen? Flawless is voor €17,99 o.a. verkrijgbaar bij Ako, Bol.com en de uitgever Spectrum; je zal er echt geen spijt van krijgen! Of maak kans op één exemplaar door hieronder of op Facebook een reactie achter te laten, waarom jij wilt winnen.

‘Be who you want to be, not what others want to see’
 – Amanda Rijff –

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Wat een fijn en compleet boek lijkt me dat. In een ver verleden heb ik weleens een visagiecursus gevolgd, dus die interesse is er sowieso. En stralen van binnenuit vind ik heel belangrijk. En enige ijdelheid is mij niet bepaald vreemd. Dit lijkt me, kortom, een zeer inspirerend, boeiend en bruikbaar boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *