|

XIRINGUITO + WIN

Zoals je vast wel op social media voorbij hebt zien komen, mocht ik voor een gezellige bende woensdag een lunch organiseren bij de leukste & lekkerste Mediterrane strandtent XIRINGUITO (strandbar in het Catalaans) aan de Scheveningse boulevard. Dat de regen met bakken naar beneden kwam, maakte niets uit. Binnen was het aan de lange tafel en rond het brandende haatvuur warm en gezellig.

Deze nieuwe hotspot wordt door Tjebbe en zijn team gerund. Na meer dan 10 jaar strandclub Doen zijn de nieuwe eigenaren een andere weg ingeslagen. Deze weg leidt meer naar een Mediterrane beleving, wat je terugziet in het interieur en de menukaart. De chef en zijn keukenbrigade werken uitsluitend met hoogwaardige en dagverse producten, waarin je invloeden uit o.a. Spanje, Italië en Zuid-Frankrijk proeft. Als je langsgaat kijk dan ook meteen even naar de plantenmuur aan de voorkant en swing even op de schommel 🙂
Tip: door de vrije ligging (ter hoogte van de vuurtoren) en de aparte ernaast gelegen ruimte is XIRINGUITO ook de ideale locatie voor feesten, vergaderingen, productlanceringen, huwelijken, borrels en/of bedrijfsuitjes.Aan tafel werd een wandeling door de kaart geserveerd. We hebben genoten van een heerlijke smoothie, witte wijn, fruitig water en verse gember/munt thee. We proefden onder meer een stukje heerlijke burrata, naar knoflook geurende mosselen, pizza margarita, melanzane en zelfs bloemkoolrissotto. Natuurlijk kwamen er ook vleesgerechten voorbij zoals Iberico tonato en albondiga’s (hoorde dat deze ook heel lekker waren). Maar mijn top 3 bestaat uit de fotogenieke ceviche van heilbot (echt zooó lekker), de heerlijke, kleurrijke avocadosalade en de smaakvolle garnalenkroketjes.

WIN WIN WIN!
Heb jij ook zin om kennis te maken met XIRINGUITO? Dat komt goed uit, want ik mag een heerlijk ontbijtje voor 2 aan zee weggegeven. Het enige wat je hoeft te doen is op social media (waar je ons en #xiringuitonl natuurlijk al volgt) diegene te taggen waar jij dit ontbijtje mee zou willen delen. Extra kans maak je als je hieronder ook aangeeft met wie je deze strandervaring zou willen delen ☀️

Vergelijkbare berichten

6 reacties

  1. Met m’n beste vriendinnetje Anne, omdat we elkaar nu al zo lang niet gezien hebben omdat we in andere steden wonen. Eindelijk even fijn bij kunnen kletsen is hard nodig!!

  2. Ik zou heel graag mijn man willen verrassen met een ontbijtje aan zee. Ik vind het vanuit Brabant meestal te ver om een dagje heen en weer te karren. En als je het eenmaal doet, valt het zo mee en is het zo genieten. Maar door mij doen we het te weinig. Tijd om zelf het initiatief te nemen. Op naar #xiringuitonl !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *