EOS ♥

Al jaren (EOS bestaat sinds 2007) haal ik deze schattige lip balms van EOS uit Amerika. Tijdens een heerlijke lunch bij de mooie en groene Kwekerij én Restaurant ‘De Kas‘ in Amsterdam hoorden we dat dit niet meer hoeft, omdat EOS sinds vorige week bij Douglas te koop is, is dat even fijn!

Sinds kort heeft EOS een kantoor in Europa geopend om ook de lippen aan de andere kant van de oceaan te veroveren. Waarschijnlijk is dat niet meer nodig en waren we al overtuigd 😉 toen ook Kim Kardashian, Kylie Jenner en Nicole Scherzinger de bolletjes gingen promoten, Miley Cyrus heeft de lip balm zelfs in een videoclip gebruikt.

De heerlijk ruikende, verzorgende lip balms zijn 100% natuurlijk en 95% biologisch, ja je zou ze dus zelfs kunnen eten 🙂 De kleurloze lip balm is rijk aan antioxidanten, vitamine E, sheabutter en jojoba-en kokosolie, maar bevat geen minerale oliën en is parabenen- en glutenvrij. De lip balms zijn voor € 5,95 verkrijgbaar in de smaken Strawberry Sorbet, Blueberry Acai, Summer Fruit en Sweet Mint. De vorm ligt goed in je hand, met het bolletje kan je heel makkelijk beide lippen tegelijk insmeren, de kleurtjes vallen lekker op in je tas, dus nooit meer zoeken, ze ruiken en smaken heerlijk en je lippen worden er heel zacht van.

News
Tijdens het toetje werd de nieuwste smaak lipbalm: Pommegranate Raspberry gepresenteerd, vanaf september verkrijgbaar en zooó lekker. En EOS heeft nog meer nieuws, want vanaf september zijn ook de heerlijke handcrèmes (die handige vorm en kleurtjes!) en verzorgende bodylotions verkrijgbaar.

IMG_3595

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *