BOTOX ZONDER NAALDEN

Dr. Fredric Brandt is de beautygoeroe van veel celebrity’s en heeft de bijnaam ‘de baron van de Botox’. Hij is niet alleen de grootste afnemer van Botox in de wereld, hij heeft ook zijn geheel eigen wijze van toedienen ontwikkeld. Zijn nieuwste uitvinding Needles No More is een instant ontspannende crème voor rimpels.

In Amerika leidt Dr. Brandt het FDA onderzoek naar botuline toxine dat in producten wordt verwerkt voor gebruik door artsen en dermatologen. Dat inspireerde hem om een effectieve cosmetische versie te maken voor thuisgebruik, een nieuwe generatie Botox. De unieke formule is gebaseerd op een exclusieve mix van drie rimpel ontspannende werkstoffen. Zij verminderen de samentrekking van de spieren, die verantwoordelijk zijn voor onze mimieklijntjes door:
1. de seintjes die de spieren krijgen waarop zij gaan aanspannen, te blokkeren;
2. andere spiertjes er toe aan te zetten zich oppervlakkig aan te spannen waardoor een directe ontspanning volgt;
3. het voorkomen van spiersamentrekking en dus de vorming van mimieklijntjes door een langdurige ontspanning van de spier.

NNM_White background

Dr. Brandt belooft ons dat Needles No More direct resultaat laat zien op onze mimiekrimpels: voorhoofdlijnen, kraaienpootjes en fronsrimpels. Dit resultaat is er zowel op de korte als de lange termijn. De crème heeft al direct na het aanbrengen een zichtbaar gladmakend effect en de huid ziet er na 1 minuut gladder en steviger uit. Na enige tijd zijn mimiekrimpeltjes nog nauwelijks aanwezig en nieuwe krijgen geen kans zich te vormen. Het mooie is dat je gezicht er natuurlijk uitziet, zonder een ‘frozen’ effect. Wel de emoties, maar niet de rimpels. Wat willen we nog meer? Wij gaan het zeker proberen en jullie?

Dr. Brandt Needles No More is bij SkinsCosmetics voor € 89,- (15 ml) verkrijgbaar.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *