SPA NEWS

Hydrateren -inside and out-  is een must, zeker met dit warme weer. En Spa maakt dat ons wel heel makkelijk met hun nieuwe, duurzame SPA Reine Eco Pack (maar liefst 5 liter met een handig kraantje) en het fruitige, vernieuwde heerlijke SPA Fruit (maar liefst 7 heerlijke smaken). Kijk en lees maar even mee…

SPA REINE ECO PACK
Hun nieuwe SPA Reine Eco Pack (3,69) bevat maar liefst 5 liter natuurzuiver mineraalwater. Dus heel handig voor op het strand, een picknick aan het water, op het werk en bij het sporten voor het hele team. Het compacte pack met heel handig kraantje past in je koelkast, bespaart 65% plastic, is volledig recyclebaar en na openen vier weken gekoeld houdbaar.

SPA FUIT
De vrolijke, kleurrijke, fruitige flessen en blikjes bevatten zuiver mineraalwater van SPA uit de Belgische Ardennen met fruitsappen en 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveermiddelen. Daarnaast wordt er zo’n 45% minder suiker toegevoegd, waardoor SPA Fruit laag in calorieën is. Er zijn maar liefst 4 niet-bruisende, 7 bruisende varianten en nieuwe blikjes:
Niet Bruisend (1,89) Strawberry Watermelon, Peach Pear (nieuw), Mango Apricot en Raspberry Blackcurrant (nieuw)
Bruisend (€1,89) Orange, Lemon Cactus, Citron, Grapefruit Raspberry (nieuw) en Cassis Blackberry (nieuw)
Blikjes (bruisend) (€0,69) Lemon Cactus, Strawberry Blueberry (nieuw) en Mango Grapefruit (nieuw).Wat is jouw favoriete smaak?Duurzaam
Omdat SPA alles dankt aan de natuur, stelt het merk daarom ook alles in het werk om duurzaam te ondernemen en de natuur te beschermen. Een duurzame verpakking hoort daar natuurlijk bij. SPA Fruit zit vanaf heden dan ook in flessen gemaakt van 100% gerecycled materiaal (rPET). Bovendien zit op alle SPA flessen, ook op de 0,4 literflesjes, statiegeld. De blikjes SPA Fruit zijn eveneens een duurzame keuze: blik kan oneindig gerecycled worden zonder dat het aan kwaliteit verliest en is het meest gerecyclede materiaal van Nederland. Ook het nieuwe SPA Reine Eco Pack bevat 65% minder plastic tot PET-flessen en wordt gemaakt met deels gerecycled karton. De gehele verpakking is recyclebaar en makkelijk te scheiden.
Al meer dan 130 jaar zet SPA zich in om de natuur, ruim 13.177 hectare ongerepte natuur, te beschermen. Het bedrijf is 100% CO2-neturaal en sinds 2012 is de bottelarij biodiversity positive. En sinds dit jaar zijn ze een gecertificeerd B-Corp dat bewijst dat ze een onderneming zijn die sociale en duurzame impact realiseert.

Vergelijkbare berichten

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *