INDECENT PROPOSAL

Hoe ver ga jij voor één miljoen? Deze vraag was 23 jaar geleden al hét onderwerp van de dag toen de film Indecent Proposal uitkwam en zal door het gelijknamige toneelstuk ook nu weer hot topic zijn. De knappe Demi Moore (Diana) werd door Robert Redford (John Cage) in verleiding gebracht en de beetje sukkelige Woody Harrelson (David) kon haar niet tegen houden. Weet je nog?

In de mooie Leidse Schouwburg, waren we uitgenodigd om de première van Indecent Proposal, overigens gebaseerd op het boek en niet op de film, bij te wonen. Onder grote belangstelling van oa vele BN-ers speelden Matteo van der Grijn (de niet zo sukkelige David), Roos van Erkel en Chris Tates de zaal plat. Spanning, betekenisvolle stiltes, aantrekkingskracht, liefde, waanzin en humor volgden elkaar in rap tempo op. De staande ovatie was na afloop dan ook zeer terecht.

Daphne en David zitten op zwart zaad. Ze hopen dat de wereld van de casino’s het geluk zal doen keren. Maar het lot beslist anders. John, een excentrieke miljardair biedt het stel volledige financiële vrijheid. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De betaling? Eén miljoen. Eén nacht. Geen vragen.
Heb je zin in een zinderende voorstelling over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht, kijk dan even op DommelGraaf & Cornelissen wanneer deze mustsee bij jou in de buurt is en bestel meteen je kaarten. Je denkt er nog lang over na; één miljoen…liefde…

img_6782

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *