HAPPY THANKSGIVING

Patti en ik hebben veel om dankbaar voor te zijn: onze vriendschap, JULLIE -voor het zo trouw lezen van en enthousiast reageren op onze items, foto’s en boomerangs, het mailen van jullie verhalen, opmerkingen en vragen- onze gezinnen, familie, vrienden en voor de natuur. De mooie zonsop-en ondergangen, de blauwe lucht, de zee, de heerlijk geurende bossen en voor de lente die over 118 dagen weer begint 🙂 Daarom besteden wij vandaag graag aandacht aan NIKS.  

Wel een cadeautje ontvangen of geven, maar liever niet bijdragen aan de steeds grotere berg spullen die we de aarde in helpen? Met NIKS kan het. NIKS is jouw donatie aan Greenpeace, voor een groene aarde, schone lucht en oceanen vol leven. En je komt niet helemaal met lege handen aan. Want degene aan wie je het geeft krijgt een wit NIKS-pasje in een doosje of enveloppe met daarin jouw persoonlijke boodschap. Heeft de ontvanger liever écht niks? Dat kan ook: als hij of zij het composteerbare pasje in de grond stopt, is het binnen enkele dagen verdwenen.

WAAROM NIKS
De mooiste dingen in het leven krijg je namelijk gewoon voor niks. Zonder dat we iets hoeven doen, groeien de bomen, stromen de rivieren en zwemmen de vissen. Maar om dat zo te houden, moet er nu echt iets gebeuren. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat het kopen van spullen een grotere negatieve impact heeft op het klimaat dan vlees en avocado’s eten, autorijden of zelfs vliegen. Dankzij NIKS zet Greenpeace zich in voor een leefbare wereld en zorg jij ervoor dat er iets minder spullen die wereld in komen.De Dag van NIKS
Greenpeace lanceert dit jaar een échte challenge: de Dag van NIKS! Overmorgen, zaterdag 24 november 2018, de dag NA Black Friday en de zaterdag VOOR Cyber Monday, roept Greenpeace uit tot de Dag van NIKS. Op deze dag kopen we geen spullen die je niet nodig hebt. Dus plak je credit card af, haal je portemonnee uit je tas en geef geen geld uit aan overbodige zaken. We weten allemaal wel dat één dag geen geld uitgeven de aarde niet gaat redden, maar het is wel dé manier om bewust te worden van je eigen consumptiegedrag.

Er zijn drie varianten van NIKS -€15, €25 of €50 in een enveloppe of € 20, € 30 en € 55 in een kartonnen doosje- via Greenpeace /NIKS verkrijgbaar en het doosje past gewoon door de brievenbus.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *