DE PARADE 25 JAAR!

Elk jaar in de zomer komt het mobiele theaterfestival naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Gister heb ik samen met een vriendin genoten in Den Haag van de 25e editie met geweldige optredens, lekkere hapjes, en sangria :). Het Westbroekpark is veranderd in een open lucht fair met theater, muziek, dans, film en lekkere horeca.

De zweefmolen draait, de tenten staan en artiesten verleiden de bezoekers om naar hun bijzondere voorstellingen te komen. De sfeer was ook dit jaar erg gezellig en het weer zat gelukkig mee. Nieuwe theatermakers, bekende muzikanten, jonge filmmakers en oude talenten: de Parade inspireert, verwondert en verrast elk jaar weer.

Wij waren uitgenodigd voor de The last Dance van Lois Lane én Revival: The Everlasting Boyband of Neverending Glory. Wat een aanraders!

Lois-Lane

The Last Dance van Lois Lane: ‘Tragikomedie met hits uit het Discotijdperk’

Hoe heeft het zover kunnen komen? Twee prachtige zangeressen werden in de jaren ‘70 wereldberoemd met hun nachtclub, terzijde gestaan door een excentriek echtpaar. Zij waren ‘The Best Disco in Town’ en het geld stroomde met bakken binnen. Inmiddels is het 1982 en spelen seks, drank en drugs de hoofdrol. Lukt het ze om te overleven in deze warrige tijden of gaan ze ten onder aan verraad, verslaving en hebzucht? The Last Dance is een muzikale tragikomedie met live gezongen hits uit het Discotijdperk. Wat een stemmen hebben Monique en Suzanne van Lois Lane toch. Lekker meezingen en dansen, echt een feestje!

Revival-Peter-Faber-en-co-e1430923715759

REVIVAL: the Everlasting Boyband of Neverending Glory

De boyband Revival heeft al eeuwen dezelfde traditie. Om de 20 jaar verandert deze legendarische groep van samenstelling. De oudste gaat weg en een jongste komt erbij. Revival bestaat daardoor uit een man van 80, van 60, van 40 en een van 20 jaar. Revival is voor jong en oud tegelijk. De mens is vergankelijk, maar Revival heeft de eeuwigheid. Een knallend concert over het leven en de dood. Over het eeuwig jong blijven en het nieuwe oud worden. Revival: the Everlasting Boyband of Neverending Glory. Met Peter Faber, Bill van Dijk, Marijn Brouwers, Guus Mulder en de Konrad Koselleck (Big) Band. Meezingen met nummers van oa Michael Jackson, Backstreet Boys, Boys to Men, Wham! en een geweldige versie van de Spice Girls. En wat is Guus goed als human beatbox, kortom genieten! 

Parade-2015-poster

Bekijk hier het programma voor Den Haag, Utrecht en Amsterdam. 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *