SHOEBY AW 15/16

Hoewel we nog lekker van de zomer genieten, hebben wij hier de eerste beelden van de Shoeby AW 15/16 collectie voor jullie. En er zitten een paar items bij, die je zeker moet hebben :).

De AW15/16 collectie van het dynamische Nederlandse Shoeby is veelzijdig, eigenzinnig en heeft eindeloze mix & match mogelijkheden. Van romantische kaftans met bijpassende shorts tot een witte mesh bomber en panterprint jas voor een meer edgy look. Twee keer per week worden de nieuwste fashion-items aangeleverd en zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar.

Shoeby is één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland. In 1981 werd de eerste winkel in Den Bosch opgezet door Mieke en John van Deursen en is in 33 jaar uitgegroeid tot een internationale Retailketen, met in totaal bijna 250 winkels in Nederland en België. Opererend in het middensegment is Shoeby voor iedereen bereikbaar. Bij Shoeby draait alles om jou! In elke Shoeby winkel is er daarom een personal shopper aanwezig die iedereen persoonlijk styling advies en tips geeft over hoe de items het best te combineren zijn.

 

Shoeby ontwerpt en ontwikkelt een aantal eigen collecties. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: het dameslabel Eksept, het herenlabel Cult Edition, en voor kids de eigen labels Jill, Jilly, Mitch en MTC: shoeby.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *