BE A WOMAN

Heb je de geweldige Early Summer Collection van Labee al gezien? Charlotte Labee wil met haar kleding inspireren, want de maatschappij verwacht veel en tegenstrijdige dingen van vrouwen.We moeten sterk zijn, maar ook kwetsbaar. Lief, maar ook krachtig. Slim én sexy, maar vooral niet te veel of te weinig van een van de twee. Daarnaast moeten vrouwen hard werken om hun intellectuele kwaliteiten te bewijzen en financieel onafhankelijk te zijn. Met de slogan ‘Be a woman’ promoot Labee het vrouw-zijn in al haar vormen; dochter, echtgenote, moeder, vriendin, collega. Labee laat zich inspireren door vrouwen die al deze rollen tegelijk weten te vervullen en creëert daarom veelzijdige collecties om de dagelijkse levens van deze karaktervrouwen iets makkelijker te maken.

Goed om te weten dat Labee eerlijk omgaan met de mensen die hun kleding maken en onze planet belangrijk vindt en ze hier nog volop mee in ontwikkeling zijn. De collectie van Labee wordt in 7 verschillende landen met puur handwerk gemaakt en de kledingmakers in de fabrieken worden eerlijk betaald voor hun inzet, zowel in geld als in andere waardering.


“I feel like I have to fight like a man, think like a man, talk like a man, walk like a man – and even dress like a man.”
I am not a man
I am a woman
LABEE | BE A WOMAN

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *