ONLINE VIDEOSHOPPEN

Online shoppen is een feest, maar niet altijd even makkelijk. Soms is het moeilijk inschatten of iets je wel past. Bewegende beelden geven een beter idee van hoe iets zit, staat of valt. Een filmpje kan net die informatie geven die je mist bij het reguliere onlineshoppen en zo maakt Summum Woman het online winkelen nog makkelijker en leuker!


Hoe werkt het?

Je bekijkt de campagnevideo The Style Edit online hierboven en klikt intussen aan wat je leuk vindt, zonder de film te onderbreken. De video is zo gemaakt dat je een helder beeld krijgt van de proporties, movement en stofvalling van de kledingstukken. De aangeklikte items staan klaar in een digitaal winkelwagentje, waarna je de gekozen stukken nogmaals kunt bekijken en de juiste kleur en maat kunt kiezen. Klaar? Dan is alles in een paar simpele muisklikken besteld en onderweg.

Wat brengt de winter?

Summum Woman showt onder andere grofgebreide vesten in pastels, zachte truien en jassen in meerkleurige fun furs, midirokken en sexy kokerrokken. Er zijn mooie jurkjes, alles-in-één tops , doorgestikte imitatieleren jasjes en soepelvallende broeken. De stijl is sixties, met een focus op American sportswear. En natuurlijk chiffon bloesjes met print, scherpgesneden jasjes en geborduurde stukken, voor feestelijke gelegenheden: summumwoman.com.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *