LONDON SHOPPING GUIDE

Londen, wat ben je geweldig! Helemaal fantastisch ben je rond de kerstdagen. Prachtig verlicht en de mooiste versieringen. Wat mij betreft dé perfecte stad om alle kerstinkopen te doen. Nog niet alles van je shoppinglijst af kunnen vinken? Lees hier in welke buurten je moet zijn en boek gelijk je ticket!

Knightsbridge

Londen staat natuurlijk bekend om haar posh department stores. Waarvan Harrods en Harvey Nichols mijn persoonlijke favoriet zijn. Alle merken zijn er vertegenwoordigd. En je kan er gerust een halve dag vertoeven aangezien er ook allerlei koffietentjes en restaurants zijn. Harrods heeft zelfs een eigen Laduree! Hmmm. Macarons.

Bond street

De PC Hooftstraat van Londen. Geen tweede hypotheek afgesloten? Vergaap je dan aan de mooie etalages. Boutiques van  o.a. Cartier, Chanel, Hermés, Louis Vuitton en Dior.

Oxford street

Een van de bekenste high streets. De meeste grote ketens zijn hier te vinden zoals H&MZara, TopShop, And Other Stories en Nike store.

Regent street

Presentje voor de kleintjes? Bezoek in deze mooie brede straat Hamelys, de oudste en bekendste speelgoedwinkel van de wereld.

Covent gard Stables Market.en

Lovely Covent garden! Vroeger een groente en fruit markt maar nu een populair winkelgebied. Bezoek de Apple market waar handelaren antiek en zelfgemaakte waar verkopen.  Heb je trek? Ga dan in de rij staan bij Shake Shack voor de yummiest burgers. Of reserveer een plekje bij The Ivy en misschien kom je nog een celeb tegen.

Camden

Genoeg van high street shopping en de grote merken? Pak de tube naar Camden voor een lekkere hippie vibe en wat vintage- en markt shopping. Amy Winehouse heeft hier gewoond en haar standbeeld staat op een plein bij Stables Market.

 

Portobello Road Market

De leukste markt van Londen! Werderom veel antiek, vintage kleding en door de verschillende culturen die deze buurt rijk is ook vele lekkere restaurants.

 

London musthaves

Anya Hindmarch: de mooiste accessoires om je kerst outfit af te stylen.

Molton Brown: je trip naar Londen is niet compleet zonder een douchegel van deze connoisseurs.

Smythson: lederen mapjes voor je reisdocumenten, de meest chique notitieboekjes (met goud afgewerkt, ja echt) en briefpapier.

 

Happy shopping!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *