HEALTH, LOVE, HAPPINESS & A WALK-IN CLOSET

Comment

Fashion

Deze week wordt er veel zon verwacht en gelukkig wat hogere temperaturen. Wij waren al in zomerse sferen toen we de beelden zagen van de nieuwe, vrolijke collectie van Josh V. The TWELVE 2.0 Collection is super vrouwelijk en elegant met een vleugje ‘Bohemian Luxury’. Felle uitgesproken kleuren als lime, orange en fuchsia afgewisseld met denim domineren deze collectie. Luchtige, dunne (chiffon) stoffen vallen soepel om het lichaam en benadrukken hiermee het ultieme zomergevoel.

Ook dit seizoen is de collectie uitgebreid met nieuwe accessoires, waaronder de subtiele Gun bodycharm, de Gun earcuff en de opvallende beach bag. Daarnaast zijn de bekende IT-shirts onmisbare key-items, met daarop opvallende quotes en natuurlijk het musthave Kingsday t-shirt.

Én voor het eerst in de Nederlandse mode-geschiedenis hebben een modeontwerpster en een online influencer gezamenlijk een product op de markt gebracht. Modeontwerpster Josh Veldhuizen en beauty blogger en vlogger Mascha Feoktistova (Beautygloss) hebben de handen ineen geslagen en ontwikkelden samen twee zomerjurken; #BGxJV jurken. Een lange maxi-jurk en een korte jurk, in vier zomerse kleuren en prints, welke onderdeel uitmaken van de JOSH V High Summer 2015 Collection.

Alle items zijn via JOSHV.com verkrijgbaar. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *