TRIUMPH MAGIC

Zoals jullie hier hebben kunnen lezen is het doel van Triumph om iedere vrouw haar ‘The One’ te laten vinden. Maar bij Triumph gaan ze nog een stapje verder. Ze hebben een geweldig annimatie-filmpje ontwikkeld, gebaseerd op het Sports Illustrated model Hannah Ferguson, om ons het magische gevoel te geven van het vinden van de juiste bh.

Het innovatieve animatiefilmpje neemt je mee op een emotionele reis van Hannah en haar vrienden, waarbij het plezier van het uiteindelijk vinden van de bh die helemaal bij je past is vastgelegd; een bh zo bijzonder, zo mooi en ondersteunend dat je er de rest van je leven samen mee wil zijn, een levensveranderend moment :). En we heart de ‘blaffende’ Fred de Kikker! Triumph vindt dat de perfecte bh en Prince Charming veel gemeen hebben: bijna elke vrouw droomt van het uiteindelijk vinden van ‘The One’. Erg origineel, vind je niet?

Bekijk hier het filmpje. 

En wil je een afbeelding van jezelf winnen in de Triumph ‘Find the one’ animatie stijl? Van 22 april t/m 13 mei kan je antwoord geven op een vraag via Triumph’s Facebook of Twitter pagina. Kijk voor meer info: FindTheOne.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *