BEST FRIEND

De ‘friends who dress together, stay together’ foto ging tijdens NYFW week viral op social media en is maar weinig mensen ontgaan. NYFW blijft een bron van inspiratie, niet alleen vanwege de catwalkshows maar ook vanwege de vernieuwende streetstyle looks.

De ‘best friend’ streetstyle look, gefotografeerd tijdens NYFW, was voor het Nederlandse modemerk Ruby Tuesday aanleiding tot het Best Friend by Ruby Tuesday project: een Best Friend strijk badge, zodat iedereen deze Best Friend kan delen met een vriendin om te strijken op je favoriete sweat, t-shirt of jas!

Unknown-1-1024x618

De Best Friend strijk badge bestel je voor € 19,90 via rubytuesday.nl, waarvan € 1,50 naar Vluchtelingenwerk Nederland gaat. Voor de echte die-hards is er een schildermal van 45 cm gemaakt, zodat je zelf met kwast en verf aan de slag kunt voor je leren jack.

Kids-1024x732

Ruby Tuesday is genoemd naar het nummer van de Rolling Stones uit 1967 is een ‘never ending story’ van inspiratie uit het leven van de oprichters Sanne Christiaansen & Twan van de Laar. Elk item uit de Ruby Tuesday collectie kan matchen met de designer labels in je kast. Het crispy white shirt en de fijne linnen T-shirts zijn een vaste waarde in de collectie. Daarbij wordt de collectie aangevuld met iconische stukken, zoals een mannelijke jas van mooi Italiaans tweed of prachtige handgemaakte shawls uit India.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *