ZENNER

Er zijn in Nederland denk ik maar weinig vrouwen die nog nooit van het merk Zenner hebben gehoord. Ik vermoed zelfs dat bijna elke vrouw tenminste één Zenner product in de kast, in haar tas of –as we speak– in het haar heeft. Eigenlijk is Zenner het enige échte haarmode merk in Nederland en daar zijn ze maar wat trots op! Elke zes weken brengt Zenner exclusieve themacollecties uit, van dagelijkse haaraccessoires tot producten die je draagt bij speciale gelegenheden.

Handmade
Afgelopen week ontving ik een superleuk pakketje met hierin een aantal haaraccessoires uit twee van hun nieuwe collecties: Handmade en Blooming. De Handmade collectie is bedoeld voor vrouwen en bestaat, zoals de naam eigenlijk al zegt, uit handgemaakte accessoires voor het haar. Het thema van de collectie is ‘the roaring twenties’, bekend om haar glitter en glamour. Denk aan borduurwerken met glimmende edelsteenkleuren en sierlijke vormen gecombineerd met zachtheid. Voor de Handmade collectie zijn mooie herfsttinten gebruikt (o.a. prachtig okergeel maar ook goud, robijnrood, donkergroen en diverse blauwtinten). Mijn favoriete items uit deze collectie zijn de met kraaltjes geborduurde haarband en de schuifspeldjes met okergele bloemen.

Blooming
De Blooming collectie is speciaal ontworpen voor de kleine(re) haarfashionista’s (want onze dochters willen er natuurlijk net zo mooi uitzien als hun mama’s) en bestaat o.a. uit speldjes in een dierpatroon (zoals de schattige zilveren poezenkopjes op de foto), maar ook klemmetjes met rozen, strikjes en spiegelbloemetjes, cable elastics, haarbanden en roll-up elastieken. Warme najaarstinten worden in deze collectie afgewisseld met knalkleuren als rood en roze en uiteraard ontbreekt de glitter touch niet. Mijn 8-jarige wilde alles maar wat graag uitproberen en koos de snapclip met het spiegelbloemetje en de elastiekjes als haar favorieten. Al met al twee hele fijne nazomer collecties van Zenner.

Zelf Zenner kopen?
De producten van Zenner zijn o.a. te koop bij Kruidvat en de prijzen van de Blooming – en Handmade collectie beginnen bij €3,99 en eindigen bij €9,99 (voor de haarband). Mocht je om kapselinspiratie verlegen zitten, kijk dan op Zenner’s eigen YouTube kanaal. Hier heb ik het kapsel met de Handmade haarband (zie foto) ook vandaan getoverd.

 

By: Patti

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *